Veel bekende dj’s bij Kermis FM

Bekende radio-dj’s als Rob Stenders, Maurice Verschuuren, Lindo Duvall en Domien Verschuuren maken hun opwachting op Kermis FM. Vanaf vrijdag 22 juli 17.00 uur is het radiostation van Tilburgse kermis weer in de lucht. Aanstormend talent is er ook, zoals Wietze de Jager (Q-music), Henk Kanning (Kink FM), Frank van ’t Hof (Radio 2), Mattie Valk (Q-music) Niels de Koning (Slam!FM) en Paul Stoel, Marijke Roskam en Tjitse Leemhuis (3FM).

“Ik ben er enorm trots op dat bekende dj’s zo enthousiast zijn om naar Tilburg te komen. In combinatie met de talenten is dit een programmering om je vingers bij af te likken. We gaan tien dagen lang knallen!”, aldus Elger van der Wel, hoofd programmering van Kermis FM.


Kermis FM is dit jaar op een nieuwe locatie te vinden. De studio staat aan het Piusplein met als nieuwe toevoeging; het Kermis FM-podium. Hierop treden dagelijks bekende en minder bekende artiesten op. nyerőgépes játékok letöltése ingyen

De programma’s zijn niet alleen te horen op Kermis FM via 107.0 FM. Enkele live-uitzendingen worden uitgezonden op 3FM (MetMichiel), 100%NL en Radio 2 (Het Platenpaleis). Daarnaast verzorgt Omroep Brabant doordeweeks de ochtenduitzending van 06. nyerőgépes játék letöltése ingyen 00 uur tot 12.00 uur.

Ook dit jaar is er het informatieve middagmagazine T-Time. Het kermisactualiteitenprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren. Dit zijn onder andere Jeroen Latijnhouwers van RTL, NOS nieuwslezers Fleur Wallenburg, Bart Jan Cune, Biem Buijs en Matijn Nijhuis, Radio 1-presentatrice Astrid de Jong, Radio Rijnmond-presentatrice Chantal Quak en NCRV-presentator Jurgen van den Berg.

Kermis FM zoekt in alle activiteiten de combinatie tussen professionals met ervaring en jong talent. Zo bestaat de redactie uit ervaren redacteuren van onder andere de NOS, maar ook uit studenten van de BNN University. De hele dag zijn verslaggevers van Kermis FM aanwezig op het terrein. Zij doen live verslag in de uitzending van alles wat gebeurt op de kermis.

Kermis FM wil de kermisbezoekers ook informeren over praktische zaken. Ieder uur heeft de studio contact met de politie over de actuele verkeerssituatie, de parkeergelegenheden en actuele treininformatie in samenwerking met de NS. élő tippmix eredmények

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2023

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder