Kermis TIlburg 2011 van start gegaan!

Tilburgse Kermis 2011 van start gegaan

TILBURG – De echte fans hebben er lang op moeten wachten, maar de Tilburgse Kermis is begonnnen. Kermiswethouder Joost Möller opende iets voor halfacht de grootste kermis van Nederland. Er worden ruim een miljoen bezoekers verwacht de komende dagen.

Honderden mensen kwamen af op de officiële opening op de Spoorlaan. Op alle kermispleinen werden tegelijkertijd duizenden ballonnen de lucht in gelaten. Daarnaast werden er 750 gratis oliebollen uitgedeeld. خدمه العملاء كونكر In een van die oliebollen zat een briefje verstopt. De gelukkige die een briefje in zijn oliebol zou vinden kon een scooter winnen, maar het briefje werd niet gevonden.

Openingstijden
Op vrijdag is de kermis open tot twee uur ’s nachts. Zaterdag begint de kermispret om twaalf uur en gaat het feest door tot twee uur ’s nachts.

Roze Maandag
Maandag komen waarschijnlijk de meeste bezoekers op de Tilburgse Kermis af. Tilburg kleurt dan roze op de twintigste Roze Maandag. In samenwerking met de Gay Krant zendt Omroep Brabant die dag live uit vanuit de kermis. Presentatoren Gabrina van Staveren en Henk Krol zullen onder anderen VVD-politicus Frits Huffnagel, Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds en Marga Bult ontvangen. نتائج اليورو 2024

Tweekoppige slang
Naast de vele attracties die de kermis dit jaar weer rijk is, zal ook een bijzonder dier zijn opwachting maken op de kermis. De tweekoppige slang die op 6 juli geboren is in een Tilburgs dierenpark is tien dagen lang te bewonderen in de attractie Jungle Life. طاولة على النت

Erfgoedlijst
Nu de Tilburgse Kermis al 441 jaar oud is vindt kermiswethouder Möller het hoog tijd voor een plekje op de immaterieel erfgoedlijst van Unesco. “Kermis is essentiële Nederlandse cultuur”, aldus Möller.

error: Content is protected !!