Arijan “Adje” van Bavel (Zanger/Acteur)

Arijan van Bavel is zanger/acteur en vooral bekend als “Adje”, wij waren echter al fan toen hij meeliep met de enige echte Efteling fanfare. results with oral ivermectin for roseacea

Adjes’ herinneringen aan de Tilburgse kermis

Ik weet nog goed hoe ik vroeger al weken van te voren uit keek naar de Tilburgse kermis en dan vooral naar al het lekkere snoep en kaneelstokken. Mijn moeder maakte een kruisjes kalender; iedere ochtend, na het wakker worden, mocht ik in een nieuw vakje een kruisje zetten. ivermectin injectable dosage for chickens En als er geen plaats meer was voor een kruisje, dan was de kermis er !!

Het is voor mij een avontuur om ieder jaar weer een nieuwe attractie uit te proberen. Ik durf nog steeds niet zo goed in de wilde attracties. Alles wat hard ronddraait of te hoog gaat is voor mij al snel een brug te ver. Maar ik kan me nog goed herinneren dat ik in 1995 voor het eerst in de rups durfde. De rit was een belevenis om nooit meer te vergeten, zeker toen het ook nog donker werd. heartworm medication alternatives to ivermectin Ik heb – denk ik- nog nooit zo hard geschreeuwd in mijn hele leven. Maar ik vond mezelf daarna wel een echte held.

Ik kan niet wachten om dit jaar weer naar de kermis te gaan. Ik zal eens aan mijn moeder vragen of ze weer een kruisjes kalender wil maken. Als nieuwe attractie voor mij wordt het dit jaar misschien wel de katapult…..?

Adje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!