Rogier van Oosterhout (presentator)

Hoewel hij ook andere presentatie werkzaamheden verricht, is Rogier van Oosterhout toch wel een van de bekendste gezichten van omroep Brabant. Hij gaf onder meer smoel aan programma’s als Zinderend Zuiden, Carnaval en Route, Oranje en Route, 3 Uurkes Vurraf, Keiebijters Kletstoernooi, Landlopers, Brabant Party… en zo kan ik echt nog wel even doorgaan…

De Tilburgse Kermis, een evenement naar mijn hart.

En dan niet eens zozeer vanwege de attracties, maar vanwege het publiek.

Ik ben een echt mensen mens, dat weet inmiddels iedereen wel. ingyen nyerogepes jatekok Het maakt me dan ook niet uit of je burgemeester bent, op straat leeft, koningin heet of bijvoorbeeld wel of geen Nederlands spreekt. Mensen vind ik mooi.

De Tilburgse kermis is een verzamelplaats, en er is ruimte voor iedereen. En dat is prachtig. Je kijkt je ogen uit naar al het kleurrijke geschuifel door de drukke straten, wordt af en toe misselijker van de blik op etende mensen dan van een attractie en drinkt een pilsje met mensen waarvan je nooit dacht dat je er een leuk gesprek mee zou kunnen hebben. Het is een periode waarin samen plezier maken en verdraagzaamheid voorop staat. 20bet kaszinó online En dat voelt even vrij als geborgen. szrt tippmix Daarom komt men echt van heinde en verre om dit spektakel en schouwspel mee te maken. En sommigen nemen er gewoon 10 dagen vrij voor, leven tussen licht en geluid, op bier en saté. De Tilburgse kermis is een bonte verzameling van levende portretten. En iedereen komt er aan zijn of haar trekken omdat ook echt aan iedereen wordt gedacht.

Ook ik voel me er welkom. Komend jaar weer.

Rogier van Oosterhout

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!