Kunst met Kogelgaten

Tilburg CowBoys’ Schieten op Kunst op de Tilburgse Kermis

Niet alleen in Den Haag ligt de kunst onder vuur, ook op de Tilburgse Kermis wordt er met scherp geschoten op kunst. Bij de schietsalon van K. Ropers op de Heuvel kunt u tijdens de kermis schieten op kunst! De klassieke schietkaarten zullen vervangen worden door speciaal gemaakte kunstkaarten.


Het schieten op Kunst kost niets extra. Door op de kunstkaart te schieten maakt u gewoon kans op een prijs. mivel foglalkozik a bukméker U krijgt het kunstwerkje, met uw eigen kogelgaten, er gratis bij.
Er zijn verschillende kaarten te kiezen van Jeroen de Leijer en Nick J. Swarth, Ivo van Leeuwen, Erik Kessels, S. Lloyd Trumpstein, en Sander van Bussel.

De kaarten worden speciaal voor de schietsalon in een beperkte oplage 500 gemaakt, en zijn uitsluitend door er op te schieten verkrijgbaar. U heeft dus pas een echt kunstwerk als u er een kunstwerk heeft met gaten erin. tippmix tippek ingyen
Schieten op Kunst is een project van Tilburg CowBoys, die eerder onder andere ooit de Kermisprijzen Ruilkraam op de kermis brachten en het Sterkste Verhaal van Nederland organiseerden. élő sportfogadás

Voor meer informatie over Schieten op Kunst:
Tilburg CowBoys: Sander van Bussel 06 24524160 sandervanbussel@telfort.nl

error: Content is protected !!