Top 10 – Dit zijn de attracties die je niet mag missen dit jaar op de Tilburgse kermis!

De Tilburgse kermis wordt dan misschien wat geteisterd dit jaar door een aantal opvallende afzeggingen, maar wil dat zeggen dat er niets meer over blijft? Zeker niet! Hieronder een overzicht van de attracties die je toch echt niet wilt missen dit jaar, of je nu van snelheid houdt, de hoogte in wilt of er met enige verwondering naar gaat staan kijken! Zoals Dylan Hagens zou zeggen “Hey mensen, hier de top 10 van attracties die je niet mag missen op de Tilburgse kermis 2018”!

1. Reaktor
Een nieuwe attractie op de Tilburgse kermis en wat voor een! Deze snelheidsmolen brengt je links en rechtsom tot zo’n 20 meter hoogte. Je vind deze attractie bij het stadhuis.

2. The Mine Tower
Een van de hoogste mobiele valtorens ter wereld, de opvolger van de 90m tower heeft iets bijzonders, om daar achter te komen moet je gewoon instappen! Deze attractie staat midden op de Heuvel.

3. Skate Jumper
Jumpers zijn niet meer weg te denken van de kermis, ze zijn snel, gaan best hoog, de beentjes lekker los!
Op de Heuvel staat de Skate Jumper, plezier gegarandeerd!

4. Booster
Ze zijn er in mega- xl- maxx- en vele andere formaten, maar welke je ook kiest, het is heerlijk om met een flinke vaart loopings te maken!
De Hell Raider, met zijn mooie decoraties, vind je op de Heuvelring

5. Poseidon
Laat het nog maar even 30 graden blijven! Hoewel deze boomstammenbaan ook met iets minder heet weer nog leuk is om te beleven! Hij staat ook dit jaar weer op het Spoorplein!

6. Power Polyp
Een van de mooiste en snelste Polypen is overdag een prima familie aangelegenheid, maar stap er in de avond maar eens met een groep vrienden in! Power genoeg! Hij staat op de Spoorlaan,

7. Ghost Rider
Favoriet van ondergetekende.. moet ik hier nog veel over zeggen? Ja, dat hij dit jaar op de mooiste plek van de kermis staat, op de hoek van het Piusplein.

8. Chaos
Vorig jaar had deze attractie de pech dat een slecht onderhouden exemplaar in de USA kapot ging. Alle overige exemplaren werden onderzocht en zoals verwacht waren deze attracties in Europa piekfijn in orde. في اي دوري يلعب بايرن ميونخ De Chaos staat op een mooie plaats op de Paleisring en dit jaar wordt ook de opening van de kermis bij deze attractie verricht.
In 360VR:
https://www.youtube.com/watch?v=H_fNHJoNVc4

9. Sound Machine
Een van de toppers op de Nederlandse kermissen. Goed in het licht en geluid en een unieke rit! Er is er dan ook maar eentje van te vinden op de wereld. Hij staat een beetje imposant te wezen op het NSplein dit jaar.

10. MrBeat
Het ziet er misschien een beetje simpel uit, een draaimolen met wat bakjes er aan.. maar vergis je niet, samen met bijvoorbeeld de snow-jet is deze attractie een van de snelste molens die er op de kermis rondreist! Hij staat in de buurt van het stadhuis!
We kijken even mee vanuit de kassa.. اسماء اوراق الدومينو

De Tilburgse kermis start vrijdag 20 juli en duurt tot en met zondag 29juli!
Check elders op deze website voor de agenda en het laatste nieuws!

error: Content is protected !!