Red & Blue weer aanwezig op Roze maandag 2014

Roze maandag Tilburgse Kermis getrakteerd op Antwerpse Top.

Over een paar weken is het weer zover, dan kleurt de Tilburgse binnenstad weer Roze. En die kleur zal ook dit jaar de boventoon voeren in Club “Epic” in Tilburg, waar Red & Blue, het Antwerpse synoniem voor “The Gay Way of Life”, na een afwezigheid van 3 jaar weer acte de presence zal geven.

Red & Blue on Tour Roze Maandag is daarmee een succesnummer zonder eind, met afstand de meest ideale uitgaanstip voor Roze maandag op 21 juli 2014.

Deze Come Back van “Red & Blue on Tour Roze Maandag” moet in stijl gevierd worden en dat gaat ook zeker gebeuren. Want bij een dergelijk feest hoort natuurlijk het complete DJ- en entertainment team van het Belgische Gay-mekka. DJ’s Elof de Neve en Gust Morris zorgen voor de nodige “oor”gasmes op de dansvloer van de nieuwste discotheek van Tilburg Club “Epic”. Om deze comeback goed te vieren zullen een keur aan authentieke Red and Blue surprise acts de revue passeren. Iedereen kan zijn hart dus ophalen tijdens de meest roze dag van het jaar. Tilburg centrum zal bruisen, mede door “Red & Blue on Tour Roze Maandag” in Club Epic.

Unieke samenwerking

Red & Blue gaat dit jaar een unieke samenwerking aan met Think Pink by Future Ballroom op het Pieter Vreedeplein. DJ Elof de Neve van de Red & Blue draait van 19.00 tot 20.30 uur op dit “Roze Plein”. “Met deze unieke samenwerking geven wij roze maandag weer dat echte gay sausje” zeggen Barry Verhoeven van Future ballroom en Joris van Gerwen van Red & Blue on Tour Roze Maandag.

Red & Blue on Tour Roze Maandag in Club Epic is dan ook de officiële after party voor Think Pink Roze maandag.

Discotheek Epic, een nieuwe naam en compleet gerestyled maar op de oude vertrouwde locatie, bevindt zich midden in het hart van de Tilburgse Kermis, op de Heuvel (Heuvelring 116), naast de kerk en is op maandag 21 juli geopend van 21.00 uur tot 04.00 uur.

Kijk voor meer informatie en hoe je kans maakt op het winnen van een mega VIP arrangement of een van de gratis entree kaarten op de Facebook pagina van Red & Blue

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder