Tilburgse Kermis weer uitgebreid te volgen in Tilburg en omstreken

De Tilburgse Kermis is opnieuw van minuut tot minuut te volgen in en rond de Brabantse stad. Op de radio zendt Kermis FM tien dagen lang 24 uur per dag uit en ook op tv is de kermis uitgebreid te volgen.

Zoals ieder jaar is Kermis FM ook tijdens deze editie dagelijks live op televisie te zien via Omroep Tilburg. Om 20:00 uur begint de uitzending en deze loopt door totdat de Kermis sluit. Verder wisselen Kermis FM en Omroep Tilburg ook gedurende de dag items uit die gemaakt worden op de Kermis. tippmix kalkulàtor Omroep Tilburg is digitaal op kanaal 40 en analoog op kanaal C22 te zien in zo’n beetje heel Midden-Brabant.

Ook met Omroep Brabant wordt wederom samengewerkt. Met deze partij worden eveneens items uitgewisseld en hun Kermis Journaal gaat mee in de nachtprogrammering van Kermis FM.

Radiofrequenties
Behalve op televisie is Kermis FM natuurlijk ook via de radio te volgen. Zo zal Kermis FM wederom te ontvangen zijn via de ether in en rond Tilburg, alles is te volgen via Omroep Tilburg op 107.6 FM in de ether en 87.5 FM op de kabel in de regio Tilburg.

Daarnaast maakt Kermis FM elke ochtend, beginnend op zaterdag 19 juli, een gezamenlijke radio-uitzending met Omroep Brabant. Dat wil zeggen dat Omroep Brabant in beide weekenden van 9:00 tot 12:00 uur een programma bij Kermis FM in de studio komt maken. tippmix tippek százalékos Doordeweeks zelfs van 06:00 tot 12:00 uur.

Beide weekenden is in de nacht van vrijdag op zaterdag tevens ‘Brabantse Nachten Zijn Lang’ vanuit onze studio te horen. Iedere dag dus Omroep Brabant bij Kermis FM en Kermis FM bij Omroep Brabant.

Landelijke samenwerkingen
Ook landelijk is Kermis FM nadrukkelijk aanwezig. Net als tijdens de vorige editie is de uitzending te zien via de evenementenkanalen van Ziggo en UPC. Op NPO 101 (voorheen 101tv) is dagelijks een live verslag te zien en Roze Maandag 18 juli zelfs de hele dag. ingyen online gaminátor játékok NPO 101 zit voor Ziggo klanten digitaal op kanaal 133, bij UPC op kanaal 117 en bij KPN op kanaal 314.

Alle Ziggo-klanten kunnen op 18, 19, 20 en 21 juli de hele dag live genieten van Kermis FM via het evenementenkanaal, 999. Op het evenementenkanaal van UPC, 15, is alles wat zich afspeelt op en rond de Kermis nog twee dagen langer te volgen. Van 18 tot en met 23 juli.

Internet
Behalve de eerdergenoemde mogelijkheden, is Kermis FM natuurlijk ook 24 uur per dag, tien dagen lang, te bekijken en beluisteren via KermisFM.nl!

Over Kermis FM
Kermis FM wil de kermis naar de mensen thuis brengen, en de mensen thuis naar de kermis. Daarbij werkt Kermis FM mee aan het groeien van de naamsbekendheid van de Tilburgse Kermis en aan het groeien van het bezoek aan de kermis. Kermis FM is een multimediaal platform met uitzendingen via radio en televisie en een website met het laatste kermisnieuws. Kijk voor meer informatie over Kermis FM op www.kermisfm.nl.

error: Content is protected !!