Oud-directeur Efteling betrokken bij Tilburgse kermis

Bart de Boer, de vorige directeur van pretpark Efteling, is betrokken bij het opstellen van de strategische visie voor de Tilburgse Kermis. خدمة عملاء كونكر عربى

Het doel van die visie is om de aantrekkelijkheid van de kermis te vergroten. De kermis in Tilburg is het belangrijkste beeldbepalende evenement van de stad, met nationale en internationale uitstraling. اسرار لعبة texas holdem poker Een succesvol evenement, maar de afgelopen jaren is de kermis ook onder druk komen te staan door de concurrentie van andere evenementen, de daling van de pachtopbrengsten en een afname van het aantal bezoekers. Een strategische visie is dus noodzakelijk om de kermis toekomstbestendig te maken.

Er is een sterkte-zwakteanalyse opgesteld, waar liggen de kansen en bedreigingen? In de analyse worden 3 belangrijke punten benoemd waarin de Tilburgse Kermis zich dient te onderscheiden: verbetering van het product Tilburgse Kermis (bijvoorbeeld de kwaliteit van de attracties), verhoging van beleving in en rond de kermis (bijvoorbeeld het ‘aankleden’ van de stad tijdens de kermis) en verhoging van de gastvrijheid en klantgerichtheid (bijvoorbeeld toegankelijkheid, informatieverstrekking en een goede prijs-kwaliteitverhouding).

De kermis van de toekomst

Deze aanbevelingen worden verder uitgewerkt en concreet gemaakt in de strategische visie 2016 en verder. Bart de Boer, leisure expert en voormalig directeur van de Efteling, adviseert bij het ontwikkelen van de strategische visie. De Boer: “Tilburg staat aan het begin van een interessante ontdekkingsreis. Hoe ziet de kermis van de toekomst eruit? Ik ga in gesprek met zoveel mogelijk betrokkenen. De input die ik verzamel dient als basis voor de strategische visie. Het is een mooie, uitdagende klus.”

Wethouder Erik de Ridder (evenementen) is verheugd met de betrokkenheid van de voormalige directeur van de Efteling: “Bart de Boer heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de leisure-industrie. De Tilburgse Kermis is een prachtig evenement, maar het kan en moet beter. افياش اوروبا De kermis heeft een heldere toekomst nodig. Bart de Boer is de juiste persoon om dit ter hand te nemen. Ik kijk er naar uit om samen met hem en de vele andere betrokkenen zoals de kermis- en horeca-exploitanten aan de slag te gaan met de toekomstvisie.”

Wij zijn als liefhebbers natuurlijk benieuwd of we het stempel van Bart de Boer ergens terug gaan zien. De fonteinen op de Heuvel herprogrameren op muziek ? Een NK food-trucks op het Pieter Vreedeplein, of toch projecties op de Heuvelse kerk ?
Vanzelfsprekend volgen we de ontwikkelingen op de voet.

Drs. Bart de Boer (Zaandam, 26 februari 1951), was natuurlijk niet alleen verbonden aan de Efteling. Hij was ook directeur van Eindhoven Airport en is momenteel verbonden als directeur van de Academie voor toerisme aan de NHTV in Breda. Tevens vertegenwoordigt hij WET (de bouwers van Aquanura) voor Europa en Dreamport Leisure consultants.

Bron: naar een persberichtvan de gemeente Tilburg

error: Content is protected !!