Kermis Reeshof van start

De kermis in de Reeshof is vandaag van start, deze blijft tot en met Koningsdag ( maandag 27 april ) staan.

De locatie van de kermis is verplaatst, omdat de oude locatie wordt voorbereid op de verbouwing van winkelcentrum Heyhoef. كيف تربح في البوكر Hierdoor vindt de kermis plaats op de groenstrook van de Campenhoefdreef bij het Reeshofpark. جدول سباق الخيل Om precies te zijn op het parkeerplaatsje bij de speeltuin, tegenover Ichizai en de Ijsspecialist.

De attracties staan met hun achterzijde naar de Campenhoefdreef. Hoewel het er een beetje vreemd uit ziet vanaf de weg, is het op het gecreerde pleintje best gezellig. اسرار لعبة الروليت

De kermis had wat voeten in de aarde tijdens de voorbereidingen, de wethouder zag liever geen botsauto’s komen en moest later zwichten voor kritiek van de andere politieke partijen. Daarnaast waren de bewoners langs de Campenhoefdreef niet zo blij, die zagen hun avondrust verstoord worden door al die knipperlichtjes en geluidsoverlast, ook al is de kermis maar tot vroeg in de avond open.

In winkelcentrum de Heyhoef zijn er zaterdag tot en met maandag extra activiteiten, in het Reeshopark is het maandag weer Tilburgroyaal, met onder meer een optreden van VOF de Kunst.

De familiekermis in de Reeshof is er van vrijdagmiddag 24 tot en met maandagavond 27 april 2015. De kermis sluit om 21u00.

error: Content is protected !!