Bierhal “als vanouds” weer op het Willemsplein – Frans Bauer opent.

De Bierhal op de Tilburgse kermis staat in 2015 weer op het Willemsplein. ivermectin injection vs chewables

Naast de Heikese kerk, gedeeltelijk over de Beljon fontein, op de plaats waar 24 jaar geleden een eerste Tiroler biertent stond.
Er is sindsdien veel veranderd. Na die eerste paar jaar – gevuld met voornamelijk hoempa en ouderen – als aanvulling op de nostalgische kermis, neemt de commercie het langzaam over.

De bierhal in 2003
De bierhal in 2003

Buiten en binnen verschijnen eerst blauwe en later de rode bierlogo’s. Er zijn door de jaren heen verschillende uitbaters geweest en heeft de feesttent op verschillende locaties gestaan. chicken ivermectin De muziek is ook meegegaan met de tijd, van traditioneel Tiroler, naar het Feestteam en de huisDJ Coenio. Ook voor dit jaar zijn er weer vele artiesten gestrikt.

Een verandering die mensen wellicht gaan merken is dat er meer eenheid komt rondom de kerk, de uitbater werkt samen met het straatje aan de achterkant van de kerk, de Stadhuisstraat.

Feest in de bierhal op de Tilburgse Kermis
Feest in de bierhal op de Tilburgse Kermis

Op vrijdag 17 juli 2015 is het zo ver, Frans Bauer verzorgt de aftrap en dan zal het feest weer losbarsten.


Koningsplein

De Bierhal laat een gat achter op het Koningsplein. De omwonenden kregen ieder jaar meer overlast te verwerken van de feesttent, met name door de geluidsinstallatie. Na de kermis van 2013 was voor hen de maat vol. De politiek werd ingeschakeld. Na een motie van enkele partijen, werd door de gemeenteraad besloten dat die plaats voortaan niet meer beschikbaar is voor een dergelijke attractie. ivermectina para que sirve 6mg

Op het plein staat voor dit jaar de grootste reizende Nederlandse achtbaan op de tekeningen, de Magic Mouse XXL zal voor de nodige pleinvulling zorgen, evenals de autoscooters, de vertrouwde cakewalk en een slingshot. Het plein is compleet anders ingedeeld, de gokzaken staan niet meer langs de bibliotheek.

De Tilburgse kermis 2015 start op vrijdagavond 17 juli.

error: Content is protected !!