Op persoonlijke titel: bericht van de kermiswethouder

Beste Kermisliefhebbers,

Het zijn spannende tijden. De ene dag mag er tot 1 september niets op het gebied van evenementen en de volgende dag, na persconferentie van Mark Rutte, is er veel meer mogelijk vanaf 1 juli. وان كارد فوري

Als kermiswethouder in Gemeente Tilburg is mijn eerste reactie dat ik enorm blij ben voor alle kermisexploitanten en de kermisbonden. 888 Men kan nog iets goed maken van het seizoen.

Vervolgens gaan alle raderen draaien. Om in kermistermen te spreken:”je verlaat de Rups en komt in een Rollercoaster.” De telefoon staat roodgloeiend, er groeit hoop en de verwachtingen op social media gaan rond. Iedereen (inclusief ikzelf) wilt zo graag dat DE Tilburgse Kermis er toch nog gaat komen.

De realiteit is anders!
De boodschap die ik uitspreek is duidelijk:

“DE Tilburgse Kermis, gaat niet door. Ja, er komt kermis in Tilburg. Hoe en in welke mate hoop ik volgende week te kunnen vertellen.”

Zelfs met het beste crowdmanagement van de wereld kunnen we de 1,5 meter niet garanderen indien we de kermis in haar volle omvang opbouwen.

Wat dan wel?

Op dit moment wordt hard gewerkt aan allerlei varianten. خدمة عملاء كونكر عربى Volgende week hopen wij te kunnen vertellen wat er wel kan, wat recht doet aan de kermis en wat verantwoord is.

Ik wil aan de ene kant de verwachtingen temperen terwijl ik aan de andere kant het maximale aan Kermis er uit wil halen.

Juist het bepalen van deze balans is het laatste en lastigste stukje van deze puzzel.

Ook hier gaan we uitkomen!

Met vriendelijke groet,

Rolph Dols
Kermiswethouder

(noot: dit bericht is 100% overgenomen van de persoonlijke facebookpagina van de wethouder)

error: Content is protected !!