Monster en geesten op de kermis 2014

Vermaak en spanning genoeg op de Tilburgse kermis in 2014. Voor wie niet van over de kop gaan houdt, of wie eens iets spannends wil doen met de kinderen, zijn er twee attracties die dit jaar voor het eerst hun opwachting maken in het Tilburgse.

Monster
Monster is een schommel die je tot 45meter hoogte brengt. Hoewel hij er imposant uitziet, omgeven door monsters en typisch Beierse motiefjes, is het een attractie waar je niet groen en geel uit gaat komen. Het is niet voor het eerst dat een dergelijke attractie in Tilburg staat, maar in deze uitvoering en aankleding is het toch een primeur. ivermectin breastfeeding Hij staat midden op de Spoorlaan, waar ook de Test Strecke en de Soundmachine terug te vinden zijn, volop kijk en draaivermaak daar dus!

Geister Villa
Sinds kort gaan er geruchten rond het NSplein, er zijn geestwaarnemingen gedaan en mensen menen soms de contouren te zien van een oude villa..
Tijdens de kermis kun je, onder de rook van het reuzenrad, hier de Geister Villa vinden. sigma ivermectin Een prachtig spookhuis met meerdere verdiepingen en veel schrikmomenten. ivermectin commercial name Alleen er voor staan en kijkend naar de gevel ontdek je steeds weer nieuwe details, of word je uitgenodigd door een van de bewoners om toch vooral eens binnen te komen kijken!
De geister Villa is er voor iedereen, laat je vooral verleiden om eens te komen griezelen!

De kermis in Tilburg, de Tilburgse kermis telt meer dan 35 grote attracties – meer dan de Efteling! De kermis start op vrijdagavond 18 juli en duurt tot en met zondagavond 27 juli 2014. Kijk in onze agenda voor het kermisprogramma.

error: Content is protected !!