Mini kermis bij De Zeven Geitjes

Op zaterdag 18 juli t/m zondag 26 juli organiseert De Zeven Geitjes in Tilburg een mini kermis met een nostalgische uitstraling in het Stadsbos013.

Het idee van deze kermis is om ouders met kinderen, opa’s en oma’s toch een leuke kermis beleving te kunnen bieden dit jaar. De behoefte om drukke pleinen in de binnenstad op te zoeken voor deze doelgroep is nog niet erg groot. Hopelijk kunnen we met dit initiatief een leuke uitkomst bieden!

Dus Wil je op een unieke locatie een beetje kermis beleven? Kom dan naar de mini kermis met nostalgische uitstraling bij De Zeven Geitjes in Stadsbos013. Attracties zijn onder meer een rups, draaimolen, diverse spelen, een spookhuis en nog veel meer!

Wanneer: zaterdag 18 juli t/m zondag zondag 26 juli van 12.00 – 21.00 uur.

Waar: De Zeven Geitjes, Reeshofdijk 18 te Tilburg

Op zaterdag 18 juli t/m zondag 26 juli organiseert De Zeven Geitjes in Tilburg een mini kermis met een nostalgische uitstraling in het Stadsbos013. Dit alles in goed overleg met de gemeente Tilburg.Het idee van deze kermis is om ouders met kinderen, opa’s en oma’s toch een leuke kermis beleving te kunnen bieden. De behoefte om drukke pleinen in de binnenstad op te zoeken voor deze doelgroep is voor velen nog best wat spannend. Een spreiding van kermis aanbod in de stad is voor dit jaar een goede optie. Hopelijk kunnen we met dit initiatief een leuke uitkomst bieden. 12 attracties met een hele ruime opstelling geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.O.a: Zweefmolen, draaimolen, de Rups, spookslot, glazen doolhof, eendjes vissen, bommetje…De kermis is iedere dag van 12.00 tot 21.00 uur geopend. Voor gezinnen en kinderen tot 12 jaar!

Geplaatst door Zeven Geitjes op Dinsdag 7 juli 2020

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.