Vakantiekermis Tilburg 2020 – Here we go!

Alles wat je wilt weten over de vakantiekermis!

Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli kun je naar de Vakantiekermis in Tilburg. Hier vindt je zo’n 70 attracties op vier omheinde kermispleinen. De toegang tot alle pleinen is gratis en gastheren/gastvrouwen zullen toezicht houden op de 1,5 meter afstand.

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 17 juli 15.00 – 23.00 uur ( officiële opening om 15.00 bij de Toxic, Stadhuisplein )
Zaterdag 18 juli 13.00 – 23.00 uur
Zondag 19 t/m woensdag 22 juli: 13.00 – 21.00 uur
Donderdag 23 juli t/m zondag 26 juli: 13.00 – 23.00 uur

REUZENRAD
maar liefst twee maanden lang staat het reuzenrad, of ‘hooggaatie’ op zijn Tilburgs, als echt kermisicoon op de Spoorlaan, op de parkeerplaats tegenover de ABN AMRO.

Een ritje kost kinderen 1 euro en volwassenen maar 2 euro!

PLEINEN
De kermis staat op het Piusplein, het Stadhuisplein, het Koningsplein en het Besterdplein.
Er zijn diverse toegangen tot de pleinen, als het echt te druk is kunnen deze wel afgesloten worden. ivermectin kaufen holland Kom dus niet allemaal op zaterdagmiddag, maar probeer te spreiden. kermisvieren doen we met zijn allen, maar wel verantwoord. Op de pleinen zal een looproute ingesteld worden.

Zittend dansen
Is er dan helemaal geen feest? Jawel hoor, zo bouwt een van de kroegen het bekende steegje tussen de kroegen op het Piusplein om tot een soort festivalterrein, met een terras op de juiste afstand, een plaats voor een DJ en de gelegenheid om zittend te dansen. Ook hier geldt de regel vol is vol.
Tijdens de maandag organiseren een aantal ondernemers toch een beetje het roze maandag gevoel. DJ’s, drags en aangeklede zaken zullen de roze maandag niet helemaal doen vergeten, maar het evenement an sich gaat niet door. Het vertoon blijft dan ook beperkt tot wat de horeca aanbiedt.

Website
op deze website houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en vullen we ook het fotoboek aan. De eerste transport en opbouwfoto’s zullen er al snel te zien zijn!

Iedereen heel veel plezier, blijf lief voor elkaar en denk een beetje na!

Op zijn koppie op zijn kantje ! can humans eat ivermectin
error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2023

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder