Kermisklant Tilburg houdt hand op de knip

De economische crisis heeft ook invloed op de bestedingen van bezoekers van de kermis in Tilburg. Hoewel meer mensen de kermis bezochten, klaagden exploitanten op de afsluitende zondag over minder inkomsten.

Volgens wethouder Joost Möller waren er meer bezoekers dan vorig jaar, hoewel de organisatie geen uitspraken meer wil doen over exacte bezoekersaantallen.

De ramingen leken in het verleden inaccuraat. Wel kon hij zeggen dat meer dan een miljoen mensen de grootste kermis van het land bezochten.

Jan Boots van de Nederlandse Kermis Bond beaamde dat er meer bezoekers waren. ”Alleen gaven die minder uit. Mensen zijn selectiever geworden op de kermis. Toch zijn we gezien de economische omstandigheden niet ontevreden.”

4 gedachten over “Kermisklant Tilburg houdt hand op de knip”

 1. de dagelijkse nieuwsbrief dit jaar 2010 viel zwaar tegen in vergelijking met andere jaren
  had eigenlijk weinig nut want bevatte weinig nieuws en linkte ook nergens naar een enkele dag daargelaten

  • Da’s mooi, kun je beter hier op de rss feed inschrijven, krijg je al het nieuws keurig per mail – de nieuwsbrief is van de gemeente niet van kermistilburg.nl

 2. is het daarom dat er zomaar geen vuurwerk was? schandalig! zeprofiteren een week lang van onze stad beloven een mooie afsluiter! maar laten iedereen gewoon stikken!

  • @bas
   was wel vuurwerk
   maar niet zoals met 200jaar bestaan
   van 21:30 tot 21:45 begon het en niet veel later was het al voorbij

Reacties zijn gesloten.