Slachtoffer kermisongeval komt uit Eindhoven

De man die in de nacht van donderdag op vrijdag in Tilburg om het leven kwam bij een val uit een kermisattractie is een 36-jarige Eindhovenaar. Een klimpartij op het spookhuis aan de Heuvel heeft een man het leven gekost

Kermis FM heeft de muziekkeuze aangepast. Medewerkers van deze kermiszender, met de studio recht voor het spookhuis, waren samen met vrienden van het slachtoffer getuige van de klimpartij met noodlottige afloop. Ze hebben gezien hoe de jongeman aan de voorkant van het spookhuis omhoog klom. Een beveiliger van Kermis FM maande de man nog naar beneden te komen. Boven ging hij via de rails waarover de wagentjes rijden naar binnen en verdween uit het zicht. Even later hoorden deze omstanders een klap en vonden hem op de grond.

“Dit is gelukkig de eerste keer dat ik zoiets meemaak”, reageerde Richard Sipkema, eigenaar van de Spuk. “Er liepen bewakers over het kermisterrein, maar die kunnen natuurlijk niet overal tegelijk zijn.”

Rond 3 uur in de ochtend klom de jongeman, voor de ogen van een aantal getuigen, in de attractie Spuk, tegenover de ingang van de kerk en naast het reuzenrad. Mogelijk onder invloed verloor hij zijn evenwicht, verklaarde politiewoordvoerder Desiree Brabers. “Het was niet eens zo heel erg hoog. Maar hij is erg ongelukkig terecht gekomen. casino kuwait

Vrijdagochtend hield de technische recherche een reconstructie. Vanuit een hoogwerker van de brandweer werden foto’s gemaakt. “We hebben een redelijk beeld van wat er gebeurd is. لعبة البلبل Er hangen camera’s bij het spookhuis en er waren getuigen, maar op een bepaald moment verdween de man uit het zicht. الدفع عن طريق paypal Wij willen achterhalen wat zich toen heeft afgespeeld”, aldus de politiewoordvoerder. De man viel neer tussen spookhuis en reuzenrad.

Toegesneld ambulancepersoneel kon niet meer voor de jongeman doen. De getuigen van het ongeval zijn overstuur door de politie overgebracht naar het bureau en worden daar verhoord.

error: Content is protected !!