KermisFM strikt DJ-toppers

KermisFM Studio in 2018

Ook in 2019 is kermisFM weer aan het uitzenden vanaf de Tilburgse kermis. De studio staat dit jaar weer voor de kerk op de Heuvel en het is ze wederom gelukt om tal van bekende DJ’s naar Tilburg te halen.

Onder de Nederlandse DJ’s, zijn er een aantal waar de link met de kermis snel gelegd is. Zo stond Lindo Duvall (Radio Veronica) al eens op de kermis bij een attractie te draaien en is het Domien Verschuuren (Q-Music) als Tilburger natuurlijk met de paplepel ingegoten.

Naast Lindo en Domien, vinden dit jaar ook Barry Paf (100% NL), Gert-Jan van Ackooij (SLAM!), Erwin Noorlander, Igmar Felicia (beide 538), Amber Brantsen (NOS), Rob Jansen (3FM) en Frank van ’t hof (NPO2) de weg naar de kermisFM studio in Tilburg. Ook zijn er speciale uitzendingen op de carnavals-dinsdag en is Eftelingradio te gast op de kids-woensdag!

Kermis FM hoor je dit jaar in Tilburg en omgeving via 105.9 FM of scan even opnieuw op je digitale ontvanger (DAB+), want daar staan ze ook tussen! In heel Brabant kun je kermisFM op DAB+ ontvangen via het netwerk van MTVNL. Daarnaast luister je tijdens de kermis ook online via KermisFM.nl/live, op TeeVee en de App (Android / iPhone).

(foto: kermisFM)

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2023

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder