De kermis komt! Voorbereidingen in volle gang

Op evenemententerrein het Laar staan inmiddels de eerste woonwagens en caravans. De ondernemers en hun personeel, maar ook partners, geliefden, broers, zussen, neven en nichten, kleine kinderen en onderwijzers, ze vinden elkaar hier ieder jaar weer in het grootse kermisdorp wat bij de Tilburgse kermis hoort.

De meeste attracties staan nog elders opgesteld, in Oisterwijk bijvoorbeeld. bet365 عربي Maar wie voor de drukke twee weken geen kermis heeft, zet zijn pakwagens vast ergens in Tilburg neer. Soms opvallend langs de ringbaan, maar ook veelal achter een groot hek met bewaking. De liefhebbers rijden de stad af, gewapend met een camera, op zoek naar transporten en activiteiten. كيف تربح المال من الانترنت مجاناً

Vorige week werden door HGL de licht- en geluids-stellages al gebouwd in de Stadhuisstraat, als de grote attracties komen kunnen zij immers niet meer zo heel makkelijk op die plaats komen. Ook op het NSplein zijn al beginselen te ontdekken voor het Tiroler dorp.

Van een aantal liefhebbers, maar ook enkele professionals, mogen wij hun foto’s hier delen in ons fotoboek en dat doen wij en zij al jaren met plezier. We zoeken nog foto’s uit het grijze verleden, als u er nog wat heeft? العاب للفوز بجوائز حقيقية Hieronder een kleine selectie van de transportfoto’s die afgelopen dagen gemaakt zijn. Voor meer transporten en de eerste bouwfoto’s kijk je in ons fotoboek!

De kermis begint dinsdagavond met de opbouw. Het centrum gaat op slot en twee uur later rollen de eerste zware transporten naar hun plaats. Vrijdagmiddag om drie uur mogen ze beginnen met draaien, de opening is op het terras bij de Amstel Bierhal. Tot dan!

error: Content is protected !!