Kermisconcert door Seniorenorkest

Tijdens de Tilburgse Kermis op Seniorendag, vrijdag 24 juli van 14.00 tot 16.00 uur, geeft het senionorenorkest een kermisconcert in de bierhal. ivermectin 1 mg/ml Sfeervol en modern gekleed met een jonge uitstraling speelt het orkest een wisselend repertoire van populaire en goed in het gehoor liggende muziek: evergreens, film-, big-band- en popmuziek.


De muzikale leiding van het orkest ligt in handen van dirigent Jan Hermans uit Goirle. Hij slaagt er in de muzikale prestaties van het orkest met vriendelijke, doch straffe hand en mét behoud van het speelplezier op een hoger niveau te brengen.

Het Seniorenorkest bestaat uit ongeveer 45 muzikanten in de leeftijd van 50 tot ruim 80 jaar, waarvan velen met lange en brede muzikale ervaring. Het Seniorenorkest viert in 2009 zijn 10-jarig bestaan. simpiox gotas Jaarlijks zijn er 10 tot 12 optredens op manifestaties, in verzorgingstehuizen en op openbare podia zoals met carnaval en tijdens de Tilburgse Kermis. can ivermectin and mineral oil be appied to the back of a cats neck with good results

noot redactie: dit concert is in de bierhal aan het spoor

error: Content is protected !!