Kermistilburg.nl op de EXPO!

Bijdrage aan “200 jaar Tilburg – Tilburgers en hun kermis”

In het paleis, bij de nostalgische kermis, is tijdens de kermis weer een kermisexpo. Het thema is dit jaar “Tilburgers en hun kermis”.
De Stichting Kermiscultuur heeft 200 jaar kermis in beeld gebracht. Er hangen veel foto’s die nooit eerder te zien zijn geweest en uit het hele land zijn attributen verzameld om een en ander te ondersteunen. (denk aan oude botswagentjes, of carrouselpaardjes)

Voor de “kermis van nu” is kermistilburg.nl uitgenodigd om de kermis na het jaar 2000 in beeld te brengen.
We hebben transport en bouwfoto’s, zwieren en zwaaien foto’s en natuurlijk de roze maandag.

Dus loop even het plein van de nostalgische kermis op en loop eens binnen in het paleis bij de kermisexpo 2009.

2 gedachten over “Kermistilburg.nl op de EXPO!”

  1. wil ff kwijt dat ik het dit jaar zwaar vindt tegenvallen er zal door de mensen besst wel veel werk zijn verricht maar geef mij toch maar de kermisexpo van alles en niet alleen tilburg 200jaar zoveel stelt dat ook niet voor
    evengoed bedankt zal dit jaar niet meer terugkomen

  2. Van mij mogen ze de kermis aan de rand van Tilburg houden..voortaan!! Met je auto ben je de klos..een week lang. De bussen rijden plotsklaps anders, je moet dan smorgens met je duffe kop een paar kilometers lopen naar het CS,omdat die k t bussen anders rijden. En met je auto moet je omrijden..door al die barricades die de gemeente hebben opgegooid. En busbedrijf VEOLA geeft ook niet aan..wanneer de bussen rijden en hoe ze rijden.ivm..deze kermis. Was al geen liefhebber van kermissen, dus..van mij ..mogen ze echt de binnenstad verlaten.

Reacties zijn gesloten.