Kermis opent met drukke avond

De Tilburgse kermis is vrijdagavond geopend door kermiswethouder Erik de Ridder. does ivermectin kill ticks on chickens Na een korte speech – waarin ook werd stilgestaan bij de ramp van MH17 een jaar geleden – werd de wethouder in the Tower gezet om na een val van bijna 90 meter de kermis voor geopend te verklaren.
Hoewel er op sociale media wat commotie was over de combinatie van attractie en het gedenken van de ramp, was dit op de plaats zelf niet merkbaar. Een link tussen beide is ook eigenlijk niet op zijn plaats.

fotograaf: T.maas
fotograaf: T.maas

Vervolgens was het de beurt aan Kenny B om zijn hit “Parijs” ten gehoren te brengen. Hij liet het publiek nog weten het leuk te vinden om in zijn eigen stad te mogen zingen en gaf de aanwezige kinderen de ruimte om “Parijs” eerst op de band mee te zingen en na afloop met hem op de foto te gaan.

fotograaf: T.Maas
fotograaf: T.Maas

Al dwalend over het kermisterrein viel meteen de gemoedelijke sfeer op die de Tilburgse kermis zo eigen is. De terrassen vol, maar ook de exploitanten zullen in de meeste gevallen niet ontevreden zijn. Bij sommige attracties was het gewoon druk te noemen, anderen moesten wat meer hun best doen.

De nieuwkomers
De Spinning coaster XXL had helaas last van opstartproblemen, niet dat hij niets meer deed, maar af en toe moest de baan toch weg opnieuw gestart worden. De Jumbo Jumbo vliegmolen op het Besterdplein zat – zoals verwacht – gevuld met ouders en kids, die tot 8 meter hoogte in hun olifantjes konden vliegen. De Besterd biedt dit jaar een mooi palet van kermisattracties op een gezellig plein. ivermectin topically
De vrije val toren heeft het heel de avond druk gehad en aan de Encounter moet het publiek nog even wennen – de reacties zijn wisselend.
De verassing van deze kermis troffen we echter aan bijna onder de katterug: de Engelse Tagada draait, schud, bounced dat het een lieve lust is en aangevuld met lasers, rook en geluid wat opgewassen is tegen de kroegen. Mensen bleven stil staan, kochten hun kaartjes en vervolgens werden zij weer bekeken door honderden, waarvan enkelen zich dat weer lieten verleiden om een rondje mee te draaien. liquid ivermectin for cattle

fotograaf: T.Maas
fotograaf: T.Maas

Als je dan de avond afsloot met een ontketende Frans Bauer in de Amstel Bierhal, maakte die regenbui om twaalf uur ook weinig meer uit!

Kortom, de kermis is los en nog lang niet voorbij !

error: Content is protected !!