Kinderattractie moet opschuiven voor grote buurman

We zagen het gebeuren toen we in de avond over de opbouw van de Tilburgse Kermis liepen; de Booster Maxx kon zijn rondje met passagiers niet maken. Meerdere voeten raakten het front van de naastgelegen kinderattractie van Niki Rampen.
Donderdag overdag gebeurde er weinig, de booster stond illustratief in de probleem-stand en van beide exploitanten wisten wij al dat ze precies goed opgesteld staan en beide attracties voldoen aan de opgegeven gegevens. gaminator bonus code hungary

Wat moet je dan als gemeente ? Eerst vriendelijk vragen, bemiddelen ? Uitendelijk liep het uit op een wat ‘ordinair vervelend welles-nietes gesprek’ geweest tussen de vertegenwoordiger van de gemeente en Rampen, zo laat de exploitant weten. Uiteindelijk krijgt hij wel een compensatie toegezegd.

In alle vroegte begon de exploitant Niki Rampen vrijdag daarom maar met het afbreken en verplaatsen van zijn kinderattractie op de Heuvelring.

Een halve meter opschuiven is volgens Niki voldoende om de BoosterMaxxx voldoende zwaairuimte te geven. Vrijdagochtend mag hij de schriftelijke afspraken over de schadevergoeding bij de gemeente ophalen. tippmix Hij hoopt vanavond toch te kunnen draaien. “Het is een hels karwei omdat verplaatsen ‘even’ te doen.”

De kermis start vrijdagavond. De aftrap is bij The Tower op de Heuvel. ingyen kockás nyerőgépes játék Kenny B zal er zijn liedje zingen en de wethouder zal tot grote hoogte stijgen.

error: Content is protected !!