Feestelijke roze maandag was gezellig druk!

De jarige roze maandag, 25 jaar alweer, trok zo’n 275.000 bezoekers naar de Tilburgse kermis.

De dag begon al vroeg, 25 bruidsparen ( geen echte overigens ) trokken in een lange bonte stoet door het centrum om bij het gemeentehuis “getrouwd” te worden door niemand minder dan Hennie Huisman.
Huisman voelt zich betrokken bij de homogemeenschap, vertelde hij de aanwezigen: “Ik vind het een schande dat homo als scheldwoord wordt gebruikt. Wie bepaalt wat normaal en wat anders is? اربح مال من الانترنت

https://twitter.com/rozemaandag/status/623067431213363200/photo/1

De Tilburgse binnenstad was vervolgens weer van top tot teen roze gekleurd op de Tilburgse kermis. Veel exploitanten hadden ’s ochtends in alle vroegte hun zaken weer versierd en in sommige gevallen zichzelf ( of hun personeel ) ook. In totaal kwamen – naar schatting – zo’n 275.000 bezoekers op het evenement af, dat waren er 10. العاب ربح المال من الانترنت 000 meer dan vorig jaar.

Door regenbuien kwam de dag langzaam op gang, maar na 18.00 uur klaarde het gelukkig op. Op dat moment trokken veel van de feestgangers de stad in en de Tilburgers zelf maakten nog eerst een rondje op de kermis, die dit jaar ook iets gevulder leek dan vorige jaren. 888 كازينو Helaas laten de meesten op zo’n dag het besterdplein links liggen. Het Stadhuisstraatje stond al helemaal vol met mensen, terwijl in de Muzetuin en op het Piusplein werd gedanst op dance. Ook vorig jaar werkte het weer niet mee, toen regende het heel de dag en kwamen er 265.000 mensen op Roze Maandag af. Een jaar eerder waren het er nog 300.000.

Wij maakten er weer de nodige foto’s, bekijk ze in ons fotoboek

2015 - Roze Maandag, fotograaf: T.Maas
2015 – Roze Maandag, fotograaf: T.Maas
error: Content is protected !!