Kermis Expo 2016 : Kermisplezier!

Van 22 tot en met 31 juli 2016 organiseert stichting Kermis-cultuur de jaarlijkse Kermisexpositie tijdens de Tilburgse kermis.
Dit jaar vind deze expositie niet plaats in het witte paleis-raadhuis, maar in een hele mooie spiegeltent op de nostalgische kermis, die dit jaar op het Koningsplein staat. De expositie is gratis te bezoeken.

Het thema van dit jaar is ‘Kermisplezier’.
Het thema uit zich natuurlijk zoals ieder jaar op de expo in een bonte verzameling van lichtjes, geluiden, kermisminiaturen, modellen en honderden foto’s.
Op de expo zijn ook diversen boeken te koop en kun je vragen stellen aan de kermishistorici van de stichting.

De openingstijden zijn vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur. Op zaterdagmiddag vindt om 14.00 uur de officiële opening plaats met de uitreiking van de Piet Maes prijs.
Deze prijs, vernoemd naar de Tilburgse kermisfanaat Piet Maes, gaat ieder jaar naar ene persoon of organisatie die zich inzet voor de kermis in het algemeen, of die van Tilburg in het bijzonder.

Daarna is de kermisexpositie elke dag open van 13.00 tot 22.00 uur met uitzondering van zondag 28 juli. De expositie sluit op deze dag om 20.00 uur.

Je bent van harte welkom bij deze expositie van Stichting Kermis-Cultuur, in de spiegeltent op het Koningsplein!

1 Response
  1. Sjaak

    Gelukkig, eindelijk niet meer in het witte kasteel. Nu is de kermis expositie ook toegangkelijk voor rolstoel gebruikers. In het witte kasteel kon je alleen op de begane grond komen en niet op de eerste verdieping.

%d bloggers liken dit: