Kermis FM strikt bekende DJ’s en talenten

Grote namen en nieuwe talenten komen samen op Kermis FM. Dit jaar kun je onder andere Sander Hoogendoorn (3FM), Lars Boele (QMusic), Edwin Noorlander (Radio 538) en Marieke Elsinga (Qmusic) in de studio in Tilburg zien.

Ook zijn Casper Meijer (NOS op 3) en zijn ex-collega Rachid Finge, Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2) & Barry Brand (Radio Decibel), Michiel Jurrjens (SLAM!), Amber Brantsen (NOS Radio 1) en Saskia Weerstand, Rob Janssen & Tjitse Leemhuis van 3FM in de programmering terug te vinden.

Talent
Maar naast de grote jongens biedt Kermis FM ook graag een podium aan nieuwe talenten. Onder andere Lieke de Kok (Efteling Radio), Tessa Mol (Roulette FM), Nelleke Arnout (Glow FM/KX Radio), Patrick Coelho (WILD FM/KX Radio) en Niels van der Veen (538 Hitzone/Glow FM) hebben een plekje in de ether gekregen tijdens het tien daagse zomerfeest.

Hoofdredacteur Arno Leblanc: ‘We willen graag een mooie combinatie van bekende dj’s en veelbelovende talenten en dat is weer fantastisch gelukt. En natuurlijk ook dagelijks vrouwen op de radio. Het wordt een fantastische kermis!’

Komt dat horen!
En waar kun je dit talent dan allemaal horen en zien? Natuurlijk altijd via kermisfm.nl, maar ook tien dagen lang via het evenementenkanaal (999) van Ziggo, op Omroep Tilburg en in Tilburg & omstreken via 105.9 FM.

De programmering voor de hele week kun je zien, downloaden en uitprinten: klik hier

error: Content is protected !!