Roze Maandag nieuwtjes 2016!

Binnenkort overspoelen vele duizenden open-minded feestvierders, op maandag 25 juli, voor de 26e keer de Tilburgse Kermis tijdens Roze Maandag. “Label me gerust, maar stop niet bij 1 label!” – Het is het thema van de Roze Maandag op de Tilburgse kermis in 2016.

Thema

Niemand wil gelabeld worden. Je bent niet in één hokje te plaatsen, je bent immers zoveel meer dan 1 labeltje. Het label dat mensen je geven, kan dus wel kloppen, maar het schiet vaak tekort. Je ontleent je identiteit niet aan dat ene label, maar aan alle labels die op jou van toepassing zijn.
Het doel van de campagne is eenvoudig: denk eens na over wie jijzelf wel niet bent en welke labels ze op jou zouden mogen plakken ?

 

Het thema van Roze Maandag 2016
Het thema van Roze Maandag 2016

Roze Karavaan

De Roze Karavaan is gelukkig terug. In tegenstelling tot voorgaande jaren trekt de bonte roze stoet dit jaar langs verschillende pleinen en straten om met alle kermisbezoekers feest te vieren. Mensen mogen vanaf het station de hele route meelopen, langs de kant kijken, maar ook aanhaken als je wilt.

Vanaf het station verspreidt de Roze bende zich richting de Stadhuisstraat. Achtereenvolgens komt de Roze Karavaan langs de Bierhal, de Paleisring het Piusplein en de Korte Heuvel. Zo verbindt Roze Maandag bijna de hele kermis en alle bezoekers met elkaar.

Om 12.30 uur start de Roze Karavaan voor het station in Tilburg, maar vanaf 12.00 uur kan je daar vast opwarmen. En zoals dat hoort zijn alle deelnemers op hun meest feestelijke wijze aangekleed om met elkaar over het kermisterrein te trekken. Uiteraard wordt deze bontgekleurde stoet begeleid door vrolijke muziek en een aantal prachtig uitgedoste drag queens.

Voor meer info en evenementen tijdens Roze Maandag en de kermis, check je onze agenda!

error: Content is protected !!