Afscheid van het Heuvelplein!

De laatste ontwikkelingen hebben laten zien, dat het natuursteen van de vernieuwde Heuvel, niet geschikt is om zware attracties op de zetten. Bovendien is het niet echt mogelijk om op een eenvoudige manier een zware vrachtwagencombinatie er bovenop te krijgen.

Daarmee nemen we dus afscheid van een van de meest beeldbepalende pleinen van de Tilburgse kermis van de afgelopen 100 jaar ! Voor de kermisliefhebbers voelt het een beetje hetzelfde als het moment dat in de jaren ’90 de linde van de Heuvel af moest. Dus we wachten geduldig op de volgende herinrichting over een jaar of 15….

De kermis loopt nog wel langs het Heuvelplein, maar nu als lint. De gemeente heeft een aantal jaar geleden het Spoorplein erbij genomen als plaats voor de grotere attracties, dus qua hoeveelheid zitten we vanaf nu dus weer op 2006. Tevens is er, om te proberen, nu een attractie gezet op de plaats bij de schouwburg, waar eerst de bierhal stond.

2 gedachten over “Afscheid van het Heuvelplein!”

  1. Wat een schande en een blamage !!! Wanneer leren ze nu eens in Tilburg eerst nadenken en dan pas doen. Geldverkwisting en een volgende nekslag voor de Tilburgse kermis. Welke personen zijn hier schuldig aan? Het wordt tijd dat er eens een nieuw kermisteam komt die voor een goede toekomst van de Tilburgse kermis kunnen en zullen zorgen.

    • Het kermisteam kan er toch niks aan doen dat de bewoners van Tilburg een plein hebben gekozen waar geen kermis meer op past ? Ze hebben het nog geprobeerd, maar het is praktisch gewoon niet te doen.

Reacties zijn gesloten.