10 dagen FEEST in de Amstel Bierhal

Music Events aan de slag met de Amstel Bierhal 2009

Music Events gaat dit jaar aan de slag met de Amstel Bierhal. Music Events heeft in maart van dit jaar een plan ingediend voor de bierhal welke dit jaar overigens uitsluitend gerealiseerd zal worden aan de Spoorlaan. Music Events heeft de gunning van de Gemeente Tilburg gekregen en heeft deze uitdaging met beide handen aangegrepen. Music Events heeft het voor elkaar gekregen om de bezoekers van de Tilburgse kermis en in het bijzonder de gasten van de Amstel Bierhal een geweldig programma voor te schotelen.


Swingen in de Bierhal
Tien dagen lang wor¬den er allerlei activiteiten in en om de tent georganiseerd, waarbij muziek als een rode draad door het programma loopt. Denk hierbij aan optredens van diverse bekende nationale en regionale artiesten zoals: de Gebroeders Ko, André Hazes-imitator Lesley Williams, Peter Smulders, Bonnie St. Claire, Frank Smeekens, Lee Towers, Wesley, Anita Meijer, Peter Selbach, DJ Coenio en DJ Roog.

Aan de Spoorlaan tegenover het Interpolisgebouw plaatst Music Events een gezellige feesttent met groot terras. Overdag kan men op het terras genieten van alle activiteiten. gaminator twist Music Events creëert een tent welke opengeschoven kan worden waardoor het podium voor iedereen direct zichtbaar is. Tevens worden de licht- en geluidsfaciliteiten doorgetrokken naar het terras, waardoor het feest buiten net zo gezellig is als binnen. Overdag wordt het wisselende programma ingevuld door artiesten en entertainment zoals Nadeche, afkomstig uit Tilburg, bekend van X-factor en gezegend met een bijzondere stem. Maar ook The No Name Line Dance crew, afkomstig uit Tilburg zal voor een ieder die graag mee wil doen een Line Dance workshop demonstreren in de Bierhal.

Bijzondere highlights in het programma van de Amstel Bierhal:

Eerbetoon aan Bolle Jan
Op vrijdag 17 juli wordt de Tilburgse Kermis officieel geopend op het Pieter Vreedeplein. Gedurende deze opening is de Bierhal besloten voor relaties van de Amstel Bierhal. Na de officiële opening is iedereen vanaf 23.00 uur van harte welkom in de Amstel Bierhal, om daar het feest voort te zetten.

Tijdens deze speciale avond schenkt de Bierhal aandacht aan de pas overleden Bolle Jan. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Tilburg. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar. Daarnaast komen er 2 top optredens van rasartiesten, welke in no time de hele hut op zijn kop zetten en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes, van Wolter Kroes tot Johnny Jordaan! De Bolle Jan Show is een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feestshow en is werkelijk uniek. Tijdens deze show zal Nederlands bekendste volkszanger zijn opwachting maken. Uiteraard blijft dit vooralsnog een Mystery Guest.

Rijden op een wilde stier
Ooit eens op een wilde stier willen rijden? Dat kan tijdens de Country en Western middag in de Amstel Bierhal. Een mobiele bull op een groot luchtkussen zal prijken in het midden van de bierhal en bij goed weer buiten op het terras. Maar ook de ‘No Name Line Dance Crew’, een uit Tilburg afkomstig line Dance team bestaande uit 14 echte Tilburgers zal het publiek de fijne kneepjes van het line dancen leren middels een swingende workshop en daarnaast een ware show weggeven.

Miss, Misses en Mister Bierhal Verkiezing
Tijdens de meest spectaculaire en populaire dag van de kermis, zal ook in de Amstel Bierhal Roze Maandag een ware happening worden. Niet alleen Bonnie St. Claire, The Alley Girls, Ronnie Tober, Jurgen Leijten en Leenderd zullen het podium betreden. Gasten van de Bierhal maken gedurende de hele dag ook kans om even in de spotlight te staan tijdens de ‘Miss en Mister Bierhal verkiezing’ voor de best geklede miss en mister in het roze!

Uiteraard vallen hierbij leuke prijzen te winnen welke zullen worden uitgereikt door niemand minder dan de enige echte Miss Universe van ons land en niet te vergeten onze mannelijke afgevaardigde voor Nederland; Mr. Holland. Het presentatieteam Koos en Joke zorgt voor vermaak en het begeleiden van de kandidaten naar de ‘Top’. Bezoekers van de Bierhal kunnen de hele dag meedoen door het laten maken van een foto ter plaatse en het achterlaten van hun gegevens. De 10 grootste kanshebbers mogen door middel van een ‘ereronde’ op het podium laten zien dat zij moeten worden gekozen tot Miss of Mister. Om in aanmerking te komen voor deze ereplaatsen dien je aanwezig te zijn in de Amstel Bierhal tussen 19.30 en 20.30 uur. Het publiek en een professionele jury kiest vervolgens de Miss Bierhal en Mister Bierhal 2009.
Naast de Miss en Mister Bierhal wordt er een spectaculaire travestietenshow neergezet. Een aantal mannen worden door niemand minder dan de bekende coupeur Janice omgetoverd tot een beeldschone vrouw. Uit deze ‘vrouwen’ komt ook een winnaar, ‘zij’ wordt bekroond tot Misses Bierhal 2009.

Zingen en dansen tijdens de gehandicaptenmiddag
Tijdens de gehandicaptenmiddag zullen The Drumplayers uit Udenhout hun opwachting maken en speciaal voor hun fans 2 x een optreden verzorgen. The Drumplayers is een enthousiaste groep meiden en jongens met een verstandelijke beperking waarbij geldt; drummen en muziek maken is je lust en je leven! De optredens van The Drumplayers worden afgewisseld door een optreden van de dansers en danseressen van de groep “Swinging Centius”.

Grootste Amstel café van Nederland
Op de dinsdagavond is de bierhal het grootste Amstel café van Nederland. Barkeepers vanuit het hele land komen tijdens deze avond een gigantisch feest maken. De Tilburg 200 Road Show met artiesten als Marc van Alphen en Peter Smulders zorgt ervoor dat de sfeer er op het podium ook goed in zit. Tijdens deze avond is iedereen welkom om samen met de Amstel barkeepers te proosten op het 200 jarig bestaan van Tilburg.

Kidsswing party
De woensdagmiddag staat geheel in het teken van ‘bewegen op muziek’ voor de allerkleinsten. Lekker buiten spelen, sporten met je vriendjes en vriendinnetjes of swingen op muziek. Dat zijn activiteiten waar kinderen van vandaag mee bezig zijn. Music Events organiseert deze middag een kidsswing party. Spelenderwijs en op herkenbare muziek van K3, Kabouter Plop en Piet Piraat leren de kinderen de leukste dansjes in een relatief korte tijd. kockás nyerögépes játékok ingyen letöltés Daarnaast kunnen zij zich helemaal uitleven op het springkussen. bukméker

Grootste studentenhuis van Tilburg
Na de kindermiddag wordt de Amstel Bierhal een waar studentenhuis. Deze avond staat in het teken van de student en jonge volwassenen. De band van Tilburgs bekendste studentenvereniging Plato, maakt deze avond haar opwachting. Daarnaast komt niemand minder dan DJ Roog de tent op zijn kop zetten en zal MC Mitch Crown het geheel afmaken met onder andere zijn meest bekende hit met Fedde le Grand “Scared of me”.

Tropische sferen
De donderdag staat al jaren in het teken van de Caribean. De Amstel Bierhal blijft daar dit jaar niet in achter. De winnaar van de battle of the drumms, voorafgaand aan de T-Parade 2008 zal haar opwachting maken en de temperaturen in de Bierhal laten stijgen. Tropical Music Stars is een jonge en entertainende brassband. De opzwepende ritmes van de roffelende trommels zorgen voor een enorme aantrekkingskracht bij elk publiek. De groep brengt een heerlijk Caraïbisch sfeertje, waarbij de muziek een mengeling is van Caribische stijlen, Samba,Tumba en merenque. Samen met een enthousiaste club mensen brengen zij tropische sferen in de Bierhal..

Zie voor de totale programmering KLIK HIER

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder