Achtbaan dreigt dupe te worden van geding Kermisbond met Tilburg

Kermisbond Bovak sleept de gemeente Tilburg defini­tief voor de rechter.

De gemeente kan de dagvaarding maandag ver­wachten, aldus mr. Franc Pommer van Holla Poelman Van Leeuwen advocaten uit Den Bosch.
In het kort geding eist de Bovak dat het stadsbestuur zich aan zijn eigen voorwaarden houdt. Volgens de bond heeft de gemeente de ei­gen regels aan de laars gelapt door het parkeerterrein aan de Spoor­laan, tegenover de Tivoligarage, in zijn geheel als kermisterrein aan te wijzen.


Op het moment dat exploitanten op de Tilburgse kermis konden in­schrijven was maar een gedeelte van dat parkeerterrein als kermislo­catie aangewezen. „ Gedurende de wedstrijd heeft de gemeente Tilburg de spelregels ver­anderd en dat hoort gewoon niet”, zegt advocaat Pommer.
Twee exploitanten die voor de Spoorlaan hadden ingeschreven zijn daarom door het gemeentelijk kermisteam terzijde geschoven, ten faveure van een Duitse exploi­tant die met de 670 meter lange looping-achtbaan ‘ Teststrecke’ naar Tilburg wil komen.
Mocht de gemeente het kort ge­ding verliezen, kan dat volgens Pommer betekenen dat de gun­ning van de spectaculaire acht­baan vervalt. De advocaat verwacht dat het kort geding binnen een maand bij de Bredase voorzieningenrechter dient. does ivermectin cause frequent urination
De Tilburgse kermiswethouder Joost Möller (VVD) wilde gisteren niet reageren op het komende kort geding. ivermectin tablets dosage for humans

Noot redactie: En wie is hier de dupe van ? para que serve o ivermectina de 6mg Wij, de kermisvierders !

error: Content is protected !!