Versoepeling per 1 juli 2020 – geen Tilburgse kermis zoals we die kennen.

“Per 1 juli is er zowel binnen als buiten geen maximum meer aan het aantal personen dat bijeen komt”. Premier Mark Rutte benadrukt tijdens de persconferentie wel dat het belangrijk is om je nog steeds aan de regels te houden. Dus geldt overal: iedereen houdt anderhalve meter afstand en ‘je wast je handen stuk’. نادي ارسنال الانجليزي De kermis en vergelijkbare activiteiten mogen in principe in de meeste steden weer. Toch zal het lastig zijn om de Tilburgse Kermis te organiseren door de grootschaligheid.

“Op dezelfde grote schaal als we gewend zijn, kan het dit jaar niet doorgaan. Want een ding is zeker: anderhalve meter afstand houden gaat dan gewoon niet. Mensen lopen schouder aan schouder. بنك بايير payeer Wel zijn we andere scenario’s aan het uitwerken”

Jet van Baast, projectleider van de Tilburgse Kermis bij de Gemeente Tilburg.

Ook bij kermistilburg.nl krijgen we veel vragen binnen via Facebook en deze website, maar we moeten dus gewoon even afwachten. Misschien dat de gemeente kijkt of ze de wijkkermis in de Reeshof, of die op het Laar kunnen inhalen, maar Tilburg heeft nu eenmaal snel veel inwoners op de been. Die anderhalve meter lijkt iedereen nu even te vergeten en niet alle lichten staan zomaar op groen. Wethouder Dols laat weten “we gaan de komende dagen kijken wat de mogelijkheden zijn’.

In Apeldoorn testen ze al met een kermis op 1,5 meter. Kunnen we deze zomer weer feesten en naar grote evenementen in Tilburg? Dat is nog even afwachten. Evenementenorganisaties kunnen vanaf 1 juli bij de gemeente een vergunning aanvragen, het is aan de gemeente om dit goed te keuren. In de praktijk duurt het goedkeuren van zo’n vergunning wel een week of zes, dus worden de eerste evenementen pas half augustus verwacht.

Natuurlijk houden we de laatste feitjes bij en hopen we linksom of rechtsom zoveel mogelijk informatie te verzamelen. موقع مراهنات كرة القدم مجانًا

Dit is een scenario wat de gemeente Tilburg wil voorkomen. De grote kermis zal, ook met de nieuwe maatregelen, geen doorgang vinden
error: Content is protected !!