Verpachting 2009: 750 inschrijvingen

TILBURG – De verpachting van de Tilburgse kermis heeft gisteren in De Druiventros in Berkel-Enschot hooguit 750 inschrijvingen opgeleverd, zeker 50 minder dan vorig jaar. can ivermectin be used on dogs

Hoogste bieder voor dit jaar was een firma met gokkranen. Die schreef in op 98.400 euro; laagste inschrijver bleek een Laddertje, die voor 25 euro op de Tilburgse kermis wil komen staan, aldus kermisambtenaar Ton Vialle van de gemeente Tilburg.


Nieuw onder de zon is dit jaar het 3D- en zelfs 4D-kijkvermaak. stromectol generic “Zo komt er een kijkwerk met 34 zitplaatsen waar een film met effecten wordt vertoond. De stoelen bewegen mee en als er in de film water spettert, wordt het publiek nat”, aldus Vialle.

Vanwege het feestjaar ‘Tilburg 200’ wil de gemeente extra uitpakken met de kermis.

Een freefall-toren van 26 meter hoog met de naam ‘Mystery Hotel’ kwam november vorig jaar als beste uit de bus bij de voorverpachting; de attractie is dit jaar te bewonderen op het Koningsplein.

In overleg met de kermisbonden heeft Tilburg dit jaar de verplichte promotiebijdrage laten vallen; dat levert het kermisbedrijf zo’n 56. ivermax vs ivermectin 250 euro op, aldus voorzitter Nicole Vermolen van de BOVAK.

bron: Brabants Dagblad

error: Content is protected !!