Tweede poging met paaldanseressen

De Osse (kermis)ondernemer John Duijns (48) schreef gisteren voor de tweede maal in met een nachtclubtheater voor de Tilburgse kermis.


Deze keer onder de naam ‘Mister Miller Show’. Tilburg wees zijn inschrijving vorig jaar met illusionistenacts, striptease en paaldansacrobatiek af omdat daarmee ‘de grens van goed fatsoen mogelijk zou worden overschreden’. Het ‘olala’-gehalte was het kermisteam blijkbaar te hoog. En dat is wat Duijns dus steekt. Vorig jaar vernam hij dat het alom geprezen, maar mislukte kermisvariétédorp op het Spoorplein de opzienbarende performances van de Spaans/Britse Ursula Martinez op het programma had staan. ‘In haar eerste show A Family Outing staat ze spiernaakt met haar ouders Mila en Arthur op het podium. In Light my Fire lijkt het net of ze haar borsten in brand steekt’, aldus de aankondiging. can dogs sensation to ivermectin take selamectin En Duijns’ onbegrip was compleet toen hij uit de Roze Maandagkrant vernam dat de bierhal op het Willems- plein ‘een spectaculaire stripteaseact’ om 13 uur in de middag in petto had waarbij ‘de lekkerste man van Nederland uit de…’ zou gaan.

Exploitant Duijns, die samen met zijn vader twintig jaar lang in variététheater Studio 7 furore maakte op de Tilburgse kermis: “In 2008 had ik de pech dat de gemeente volledig had ingezet op het grootse variétédorp en daar verder niet te veel kijkwerk-concurrentie bij wilde hebben. De toenmalige kermisprojectleider was vorig jaar al enthousiast over mijn show. Later hoorde ik mondeling van die fatsoensnorm. stromectol covid posologie Daar had ik tegen kunnen protesteren, maar dan was er wel weer een ander argument gekomen, bijvoorbeeld dat mijn tent te breed of te smal zou zijn. stromectol dosing Ze moeten je de standplaats gunnen, letterlijk dus. Ik hoop dat dat nu wel gebeurt.”

Duijns wil ook dit jaar samenwerken met Frans Wouters, uitbater van het Tilburgse café De Nacht: “Hij zorgt voor de paaldanseressen, zit in dat wereldje en kan dagelijks voor geschikt personeel zorgen. Ik doe de andere variété-acts, zoals het publiek die kent van Studio 7. ’s Middags draaien we een programma voor alle leeftijden, na 19.30 uur alleen voor 18-plussers.”

Bron: Brabants Dagblad

error: Content is protected !!