Succesvol Kermis FM krijgt vervolg

Tienduizenden mensen luisteren via FM en internet

Tienduizenden mensen hebben tussen 17 en 26 juli naar de uitzendingen van Kermis FM geluisterd tijdens de Tilburgse Kermis. In huiskamers door het hele land klonk de sfeer van de grootste kermis van de BeNeLux door.

Via www.kermisfm.nl zijn de internetstreams van Kermis FM zo’n 25.000 keer opgevraagd. De webcam is bijna 17.000 keer bekeken. Gemiddeld werd er een uur gekeken naar wat er zich in de studio van Kermis FM voor de Heuvelse kerk in Tilburg afspeelde.


Het tijdelijke radiostation was ook te horen via 107.0 FM in Tilburg en omgeving. Hoeveel mensen hun radio op Kermis FM hebben afgestemd, is niet gemeten. Maar de honderden sms’jes en mailtjes die in de studio binnen kwamen, maken duidelijk dat de uitzendingen werden gewaardeerd. Kermis FM bracht ieder uur nieuws in samenwerking met het Brabants Dagblad en gaf regelmatig updates over de situatie op het spoor en in de Tilburgse parkeergarages. kocsmai nyerőgépes játékok ingyen kockás

Bekende dj’s als Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Maurice Verschuuren (KXradio), Domien Verschuuren (3FM), Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (3FM) waren te horen op Kermis FM. Velen hebben hun medewerking voor volgend jaar alweer toegezegd.

Daarnaast vonden vele bekende artiesten hun weg naar de Kermis FM studio. Sterren als Kathleen, Guus Meeuwis, De Deurzakkers, Marc Meeuwis, Band Zonder Banaan, Melanie LaVie, Wesley, Nol Havens, Paul van Loon, Dries Roelvink en Johan Vlemmix maakte hun opwachting in de studio om hun kermis ervaringen te delen.

Kermis FM krijgt volgend jaar een vervolg. “Tientallen vrijwilligers hebben van Kermis FM een succes gemaakt”, zegt Martijn Planken, woordvoerder van de nieuwe Stichting Kermis FM. a kaszinó online film “Zij staan te trappelen om volgend jaar opnieuw knallende kermisradio te maken. Om dat alles in goede banen te leiden is er een nieuwe stichting opgezet die zich vol op Kermis FM gaat storten om er volgend jaar een nog groter succes van te maken.” De gemeente Tilburg was erg te spreken over het radiostation en gaat binnenkort opnieuw in gesprek met de organisatie van Kermis FM. gaminator szint táblázat

error: Content is protected !!