Stadhuisstraat draait door! update: afgelast

Vanwege de nieuwe corona maatregelen per 10/7, heeft de organisatie besloten dat dit evenement geen doorgang kan vinden.

Jouw favoriete feeststraatje gaat de kermis ook weer helemaal uitspelen! Op 7 van de 10 kermisdagen is iedereen welkom om als vanouds los te gaan. Met een divers programma nemen ze je mee langs alle perrons: Hollands, aprés ski, disco en meer! Samen met onder meer het Tilburgse HGL bouwen ze de straat weer om tot dé feestlocatie van Tilburg.

Wederom doen ze ook niet aan entreeprijzen. Maar een test- of vaccinatiebewijs is wel nodig om binnen te komen. Met de coronatest check app is dat een fluitje van een cent, als je nog niet gevaccineerd bent kun je jezelf gratis laten testen bij de bekende testenvoortoegang testlocaties.

Net als pre-corona komen er hekken te staan en kun je dit keer vanuit de Oude Markt het straatje in. In plaats van tien dagen is het zeven dagen feest, de gemeente heeft vanwege corona over de hele kermis de feestdagen wat teruggeschroefd. Maar dan kun je wel mooi genieten van onder meer Wesley Klein, Frank Smeekens, de 00’s party en nog veel meer, check het hele programma: HIER

Stadhuisttraat tijdens een Roze maandag
Stadhuisstraat tijdens een Roze maandag – Fotograaf: T. Maas

error: Content is protected !!