Amstel Bierhal update: afgelast

Vanwege de nieuwe corona maatregelen per 10/7, heeft de organisatie besloten dat dit evenement geen doorgang kan vinden.

Goed nieuws voor wie zin heeft in een goed feestje tijdens de Tilburgse Vakantiekermis. Na een jaartje afwezigheid komt de Amstel Bierhal dit jaar terug! Geen 10, maar toch 7 dagen feest! Je vindt de feesthal straks weer vlak voor het Stadhuis.

De organisatie heeft weer heel wat bekende feestartiesten kunnen strikken. Onder andere Snollebollekes komt een feestje bouwen, net als de immer aanwezige huis DJ Coenio!

PROGRAMMERING

Het hele programma check je hieronder:

  • Vrijdag 16 juli: Snollebollekes, Danny Froger, John West en DJ Coenio
  • Zaterdag 17 juli: Henk Dissel, Wilbert Pigmans, Buren van de Brandweer, Jeroen van Zelst en DJ Coenio
  • Zondag 18 juli: Veul Gère, Alpenzusjes, Frank Smeekens, Danny Canters en DJ Coenio
  • Donderdag 22 juli: Tino Martin, FeestDJRuud, Zanger Alex, Robert de Pater en DJ Coenio
  • Vrijdag 23 juli: René le Blanc, Zanger Kafke, René Schuurmans en DJ Coenio
  • Zaterdag 24 juli: Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Feestteam, Jordy van den Boer en DJ Coenio
  • Zondag 25 juli: John West, Mart Hoogkamer, Jeffrey Heesen, Jeroen van Zelst en DJ Coenio

De Bierhal is dit jaar zeven dus dagen open, namelijk van vrijdag 16 juli tot en met zondag 18 juli en van donderdag 22 juli tot en met 25 juli. De openingstijden zijn op alle dagen van 18:00 tot 0:00.

TESTEN VOOR TOEGANG

De entree is gratis, maar om binnen te komen heb je wel een negatieve testuitslag nodig, die je kunt krijgen via Testen voor Toegang. Dat betekent dat je maximaal 40 uur van te voren een coronatest moet doen. Als je je hebt laten vaccineren, dan kun je met je vaccinatiebewijzen een bewijs maken in de CoronaCheck app en hoef je niet meer te testen. Vragen omtrent testen en toegang worden allemaal beantwoord op Testen voor Toegang.

Is je uitslag negatief, of ben je gevaccineerd? Dan kun je zonder zorgen richting de Bierhal, samen met de QR-code in je CoronaCheck-app. Het kost dus een beetje voorbereidingstijd, maar dan kun je daarna wel helemaal coronaproof losgaan, zonder mondkapje en zonder anderhalve meter afstand te houden!

Feest in de bierhal op de Tilburgse Kermis!
error: Content is protected !!