Roze maandag 2014 – Anita Meyer trapt af!

Ook in 2014 is de inzet op de Tilburgse kermis van de stichting Roze Maandag duidelijk: een feest van verbroedering organiseren wat zijn weerga niet kent.
Op maandag 21 juli is het weer zover en is iedereen weer van harte welkom in het roze gekleurde Tilburg. Be gay for a day!

Opening
De officiële opening heeft plaats om 13.00u op het Pieter Vreedeplein. Eerder komt de trein, de roze maandag express, tegen twaalven aan op het centraal station, waarna er een bonte stoet door de stad trekt. Door de verbouwing van het station, zal de route iets afwijken, maar er is toegezegd scheutig te zijn met aanwijzingen, dus dat moet goedkomen! العاب تربح منها المال

Anita Meyer ( ons Aniet! ) maakte haar opwachting op het Festival van het Levenslied en liet zich overhalen om voor de Roze maandag nog eens terug te keren naar Tilburg. الربح من الالعاب Zij zal ook haar opwachting maken op het grote podium tijdens de opening om 13.00u.

Roze Maandag app
Ook dit jaar verzorgt de stichting weer een Roze Maandag app, voor zowel Iphone en Android is deze binnenkort te downloaden. Hij zit vol met gimmicks, zoals Instagay en staan de programma’s van de deelnemende horecabedrijven er in. Als je liever geen app download kun je altijd de mobiele versie bekijken van deze website natuurlijk.

“Think Pink”
Na de opening neemt het gratis dance event, Think Pink, het Pieter Vreedeplein weer over tot dat de kermis sluit. Als je nog niet dol gedraaid bent in de attracties op de Tilburgse kermis, kun je hier nog even je danspasje oefenen.

Nu nog hopen op de weergoden en dan voorzien we weer een top dag ! العاب يلعبها ثلاثة اشخاص

error: Content is protected !!