Roze Kermis nog minder extravagant.

Wethouder Möller: Roze Maandag was opnieuw minder extravagant. Begint iets braver te worden. En opnieuw meer bezoekers, nu al rond een half miljoen.
Vorig jaar zei kermiswethouder Möller dat het allemaal wel wat extravaganter mocht op de Roze Kermis. Er lijkt niet naar hem geluisterd; het was dit jaar nog iets tammer. Het feest wordt wel steeds groter, zegt de wethouder.


Er is een helikopter ingezet met infrarooddetectie, om het aantal bezoekers te schatten. De gemeente Tilburg geeft geen exacte bezoekerscijfers meer, omdat het moeilijk is om die precies vast te stellen. Het is in elk geval zeker dat er tot nu toe al rond een half miljoen bezoekers waren. Tot grote verbazing van mensen aan boord van de helikopter waren er niet alleen rode stipjes te zien, maar ook zwarte. Dat waren de bierglazen.

De wethouder had het in het programma T-Time ook over twee kinderen, die vanmiddag vermist raakten op het kermisterrein. Met behulp van bewakingscamera’s zijn ze teruggevonden. De ouders werden meegenomen naar de camerapost van de politie, waar ze hun kinderen al vrij snel ontdekten.

1 gedachte over “Roze Kermis nog minder extravagant.”

  1. MINDER extravagant?? Tja lekker belangrijk- zo lang het maar Menselijker Vriendelijker Gezelliger Vrolijker Warmer & Intiemer is/word vind ik het allang best
    dit jaar was mn 1e ‘roze-mandag’ en de affiniteit en liefde die ik als ‘buitelander(want in marocco geboren ) ontvangen heb van de meeste feestbezoekers ontroert mij nog steed zeer! mauw
    Ik Ben Adam Ra (post-gay haha)
    adamha@live.nl
    Thanx Everybody!

Reacties zijn gesloten.