Roze Kermis nog minder extravagant.

Wethouder Möller: Roze Maandag was opnieuw minder extravagant. Begint iets braver te worden. En opnieuw meer bezoekers, nu al rond een half miljoen.
Vorig jaar zei kermiswethouder Möller dat het allemaal wel wat extravaganter mocht op de Roze Kermis. Er lijkt niet naar hem geluisterd; het was dit jaar nog iets tammer. Het feest wordt wel steeds groter, zegt de wethouder. ivermectina para que sirve para los piojos


Er is een helikopter ingezet met infrarooddetectie, om het aantal bezoekers te schatten. para que sirve la ivermectina en gotas para humanos De gemeente Tilburg geeft geen exacte bezoekerscijfers meer, omdat het moeilijk is om die precies vast te stellen. ivermectin liver damage dogs Het is in elk geval zeker dat er tot nu toe al rond een half miljoen bezoekers waren. Tot grote verbazing van mensen aan boord van de helikopter waren er niet alleen rode stipjes te zien, maar ook zwarte. Dat waren de bierglazen.

De wethouder had het in het programma T-Time ook over twee kinderen, die vanmiddag vermist raakten op het kermisterrein. Met behulp van bewakingscamera’s zijn ze teruggevonden. De ouders werden meegenomen naar de camerapost van de politie, waar ze hun kinderen al vrij snel ontdekten.

error: Content is protected !!