Politie erg tevreden over verloop kermis tot nu toe

Na Roze Maandag zijn er verschillende mensen aangehouden door de politie. Toch is de politie erg tevreden over het verloop van de kermis tot nu toe. Er zijn 29 mensen aangehouden.

De politie is tevreden over het verloop van de kermis tot nu toe. “Het valt reuze mee tot nu toe”, zo zei een woordvoerder op Kermis FM. استراتيجيات الروليت Afgelopen nacht zijn er wel meerdere mensen aangehouden, maar het was dan ook erg druk in de stad vanwege Roze Maandag. Tot nu toe zijn er 29 mensen aangehouden op de kermis.

Rond middernacht kreeg de politie een melding van inbraak in de Lange Nieuwstraat. De politie hield enkele minuten later een 26-jarige Tilburger aan in de Lichtstraat. Hij was in bezit van koperen goederen. كيفية ربح المال من الالعاب

De eigenaar van een auto kwam rond 00.30 uur zijn auto ophalen in de Kloosterstraat. Hij zag een onbekende man in zijn auto zitten. Hij hield samen met een vriend de man aan en hield hem op de grond, terwijl iemand de politie ging waarschuwen. De inbreker had de houder voor een mobiele telefoon en een navigatiesysteem al ingepakt om mee te nemen.

Een 20-jarige man uit Goirle is aangehouden voor mishandeling van zijn 17-jarige Tilburgse vriendin en zou haar op de Heuvel een kopstoot hebben gegeven. De vrouw had vermoedelijk een gebroken neus. De man zou haar al eerder hebben mishandeld en ook toen deed de vrouw geen aangifte. Ook deze keer wilde zij dat niet. مواقع ربح المال Gezien de ernst van de mishandeling besloten de agenten de man toch aan te houden.

Even na 02.30 uur hield de politie een 23-jarige man uit Weelde aan. Hij zou een 19-jarige meisje uit Moergestel hebben aangerand op de Paleisring. Verder is er een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt voor mishandeling van een portier aan de Heuvelring.

Ook zijn er nog enkele aanhoudingen verricht voor verstoring van de openbare orde, belediging, drugsbezit, mishandeling, vernieling en aanranding.

error: Content is protected !!