Regen dempt drukte en feestvreugde roze maandag

Tilburg kleurde dit jaar op de maandag van roze naar grijs. Het weer bleek een grote spelbreker voor het jaarlijkse evenement op de Tilburgse kermis, wat vorig jaar nog zo’n 300.000 bezoekers trok.

Opening
De aankomst van de Roze Maandag Express, een speciale trein vanuit Amsterdam naar Tilburg, was een feestje. De karavaan trok door het centrum van Tilburg naar het Pieter Vreedeplein, waar de opening werd verricht. لعبة قمار بوكر Er werd kort stilgestaan bij de vliegramp en hierna ging het feest echt van start met een optreden van Anita Meyer.

Optredens
Door de hele stad waren extra evenementen en optredende artiesten te vinden. Helaas was Jamai ziek, maar zijn vervangster maakte veel goed.
Een van de nieuwe feesten vond plaatst in het Midi theater, wat voor de gelegenheid was omgebouwd tot roze discotheek en het zag er goed uit. Verder waren onder meer DJ Joost van Bellen en een delegatie van de Antwerpse discotheek Red and Blue op het terrein te vinden. العاب وجوائز مالية حقيقية

SONY DSC

Drukte
Het officiële cijfer gaat uit van zo’n 265.000 bezoekers, maar dit nemen we met een hele grote korrel marketing zout. De gehele dag was het veel minder druk, bij de diverse horecagelegenheden, maar zeker op het kermisterrein. Dat laatste zal te danken zijn aan het wisselvallige weer wat in de loop van de middag de kop op stak. Na 4 uur in de middag viel de regen soms even met bakken uit de hemel en veegde bijvoorbeeld het Pieter Vreedeplein een aantal keer helemaal leeg. Om 19 uur kon je nog gewoon parkeren in zowel Tivoli als onder het Pieter Vreedeplein en een rondje heuvel was af te leggen binnen 15 minuten, vergelijkbaar met een doorsnee kermis avond.
Wij houden zelf maar op de helft van vorige jaar, dat komt gevoelsmatig meer in de buurt.

Fotograaf: kermistilburg.nl
Fotograaf: kermistilburg.nl

Sfeer.
De sfeer was overigens verder. Er is een zakkenroller opgepakt, maar dat was ook zo’n beetje het enige noemenswaardige incident. لعبة روليت مجانيه
De gemeente: “Het blijft uniek dat er geen grote incidenten waren, met zo veel mensen bij elkaar. Dat zegt toch een hoop”.

Tot volgend jaar, dan wordt de 25e editie van de Roze maandag gevierd, hopelijk met een zonnetje!

Regen op de roze maandag

error: Content is protected !!