Nieuwsberichten 1888

Bron: Tilburgsche Courant

23-8-1888
Dit jaar zal op de kermis niet veel meer te zien zijn dan in andere jaren. Aanwezig zullen zijn het Cagliostrotheater van Chambly en Okhuizen, de scheepjesmolen van gebr. ivermectin for cattle paste Panhuysen, 3 mallemolens van Vinken, Visker en Hanrat. stromectol prezzo Turkse School van Dahmen, electrieke tent van de Visscher, de Galathe van Jonkheren, Panorama van Overmeer, Schiettent van Mess, 3 photografietenten, 8 poffertjes, wafel en koek-kramen, 5 galanteriekramen enz.

Datum 26-8-1888
Het bij gelegenheid van de Tilburgse Kermis door de N.K. Harmonie georganiseerde concert begint maandagavond met een feestconcert, terwijl ook de Souvenir des Montagnards en de Philharmonie hun steentje bijdragen. ivermectina caes injetavel Op dinsdagmorgen 10 uur vertrekt een grote optocht door de stad, alle vereni-gingen doen daaraan mee. De feestelijkheden duren tot volgende week zondag, 2 september.

26-8-1888
Op de Kermis staat het Home of Mistery onder directie van Chambly en Okhuysen, een groot programma waaronder nieuw uitgevonden Photogasbeelden.

6-9-1888
De Tilburgse Kermis is uitstekend verlopen, ondanks dat vele mensen van buiten hier op bezoek kwamen, waren vechtpartijen en dronkenschappen niet aan de orde, het enige desonant vormde een dronken vrouw die twee dagen achtereen op een kruiwagen naar het politiebureau werd afgevoerd.

error: Content is protected !!