Kermis magazine bijna terug van weg geweest: Tillywood!

We moeten er even voor terug in de tijd, want “vruuger” was er de kermiskrant, daarna hebben we nog een glossy gehad, toen nog een bijlage bij een van de weekbladen en uiteindelijk was er niets meer wat de naam kermiskrant of kermismagazine mocht dragen in Tilburg.

Tillywood

Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar, want een aantal jaar geleden bracht het lokale Tillywood een kermisedititie uit. En toen kwam, zoals met zoveel dingen, corona en stopte Tillywood met het uitgeven van haar magazine en dus ook geen kermiseditie meer.

Maar we kregen niet heel lang geleden een berichtje van een enthousiaste uitgever, met de mededeling dat er in Tilburg weer voldoende draagvlak is voor het Tillywood Magazine en dat ze gaan doorstarten met: een kermismagazine!

Marc van Rijen:

Wij zijn erg blij om de Tillywood kermiseditie weer uit te kunnen brengen. Eind november zullen wij uitkomen met een geheel vernieuwde glossy en nieuwe website. Daarnaast willen we ons verbinden met Tilburg en onze naam koppelen aan evenementen die een meerwaarde zijn voor de stad.
De cover van het Tillwood kermismagazine in 2018

Website

Op de website staat te lezen:

Op dit moment zijn we bezig met het maken van onze kermiseditie.

Begin juli lanceren wij de nieuwe kermiseditie van maar liefst 68 pagina’s in een oplage van 20.000 exemplaren, in groot formaat (190 x 240 mm). Een gedeelte wordt verspreid op alle normale distributiepunten van Tillywood in Tilburg en omstreken. Daarnaast worden exemplaren tijdens de kermis door een promotieteam verspreid. Dit gebeurt vooral bij horecapunten, kermisexploitanten en vaste plekken als Kermis FM.

In deze editie vind je informatie over de kermis, artikelen omtrent de Tilburgse kermis, interviews en columns van onder andere Leo Alkemade, Tilly Woods en Toine van Corven. Daarnaast vind je advertenties van bedrijven, horeca en kermisexploitanten. Vooral deze laatstgenoemde voorziet ook in kortingsbonnen, net als vroeger in de door Tilburgers geliefde kermiskrant. Laten we eerlijk zijn, een beetje korting in deze dure tijden is sowieso fijn.

Heeft u interesse in de kermiseditie of in het plaatsen van een advertentie? Bekijk de mogelijkheden op tillywoodmagazine.nl

Voor meer informatie, neem contact met ons op.
Marc van Rijen – Marc@tillywoodmagazine.nl
Jeroen Roskam – Jeroen@tillywoodmagazine.nl

Mooie plannen dus! De oplage is nu wellicht nog wat te beperkt voor heel Tilburg, maar als het lukt, dan kunnen we, na het lezen van alle artikelen, de schaar er weer ouderwets bij pakken! Ben je een bedrijf of exploitant, neem gerust contact met ze op. Dit kan overigens ook via Facebook of Instagram.

error: Content is protected !!