Kermis 2008 feestelijk geopend door Wesley

Piet Maes prijs voor Peter Roufs

Na een voorspoedige opbouw van het kermisterrein start vanavond de Tilburgse Kermis 2008. De opening van de kermis vindt plaats bij het Variétédorp aan de Spoorlaan. Om 19.30 uur openen burgermeester Vreeman en Kermiswethouder Joost Möller de kermis. fortuna zakłady online opinie Aansluitend geeft Wesley een mini-optreden.

Al voor de opening liepen veel kermisliefhebbers over het terrein zich te vergapen aan de verschillende attracties. Wethouder Möller: “Na een plezierige opbouw is Tilburg klaar om tien dagen lang ruim één miljoen bezoekers te ontvangen.”
Piet Maes prijs

Peter Roufs kreeg vanavond van de Stichting Kermis Cultuur de jaarlijkse Piet Maes prijs overhandigd. De Piet Maes prijs is een waarderingsprijs voor mensen die zich op een bijzondere manier hebben ingespannen voor het kermiswezen. Peter Roufs werkt als schoolmeester in Echt. Met enthousiasme en tomeloze inzet is hij aanjager van de Echter Kermis, de Tilburgse Kermis in het klein.
Kermisonderzoek

Bezoekers aan de Tilburgse Kermis kunnen meedoen aan het kermisonderzoek. De gemeente Tilburg houdt dit onderzoek omdat ze continu de kwaliteit van de grootste en beste kermis wil meten en verbeteren. Onderzoeksbureau Dynamic Concepts Consultancy voert het onderzoek uit en staat garant voor een deskundige analyse van de resultaten. Het onderzoeksteam vraagt aan bezoekers hun mening over zaken als sfeer, het aanbod van attracties, thema’s, prijzen, veiligheid etcetera. www.wygrane zakłady sportowe
KermisMis

Zondag 20 juli houdt aalmoezenier Bernard van Welzenes om 11.00 uur een KermisMis in het Variétédorp aan de Spoorlaan. polska – anglia zaklady bukmacherskie Kermisexploitanten komen hier voor een mis bijeen, een traditie die sinds vorig jaar weer terug is op de kermis.

Bron: gemeente Tilburg

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder