Exploitant zit vast na aanvallen politieagent

Een kermisexploitant (leeftijd en woonplaats onbekend) zit sinds zaterdagochtend vast omdat hij een agent meerdere malen met zijn vingers in de hals zou hebben gekrabd.


Als hij schuldig wordt bevonden mag hij drie jaar lang niet meer met zijn attractie, een schietsalon, op de kermis staan. Dat heeft kermiswethouder Joost Möller zaterdagmiddag besloten.

De man zou zijn auto hebben geparkeerd op een plek waar alleen laden en lossen is toegestaan. Een takelwagen was al onderweg om het voertuig weg te slepen. De man was op dat moment nergens te bekennen. goat lice treatment ivermectin Toen hij even later kwam aanlopen werd hij meteen agressief en ging de agent te lijf. agrimectin ivermectin injection 50 ml 1 percent

Tijdens de opbouw van de kermis besloot burgemeester Ruud Vreeman dat een 43-jarige exploitant uit Apeldoorn eveneens voor drie jaar wordt uitgesloten van deelname aan de Tilburgse kermis. information on the drug ivermectin De man wordt ervan verdacht een fiets te hebben vernield en de eigenaar ervan, een 45-jarige Gilzenaar, te hebben bedreigd.

bron: brabantsdagblad.nl

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder