Jarige Roze Maandag lanceert campagne!

Tilburg kan zich gaan opmaken voor een wel heel speciale editie van Roze Maandag. Dit jaar bestaat de Roze Maandag 25 jaar en dat gaan ze groots vieren!

Vorig jaar was er meer aandacht dan ooit voor de campagne van Roze Maandag. De stichting haalde toen het (inter)nationale nieuws en bracht de campagne zelfs de burgemeester van Tilburg even in verlegenheid. بطولة يورو 2022 Uiteindelijk bleek de opzet wel voldoende discussie los te maken. Met de campagne van 2015, borduren ze voort op die achterliggende gedachte van emancipatie en acceptatie. Trots presenteert Roze Maandag hierbij haar nieuwe campagne: Nederland Hand-in-Hand.

Nederland Hand-in-Hand

Het idee is dat op Roze Maandag dit jaar iedereen de handen ineen sluit en dat we die dag allemaal – veilig! – hand in hand over straat kunnen lopen. Zo laten we zien dat iedereen geaccepteerd wordt. Om deze boodschap kracht bij te zetten, is een app ontwikkeld, waarin je jezelf met open handen op de foto kunt zetten. ويسترن يونيون هوت لاين Al deze foto’s (en handen) worden vervolgens automatisch met elkaar verbonden op de website www.nederlandhandinhand.nl , waardoor een digitale slinger ontstaat met mensen van alle geaardheden. De app van Roze Maandag is al te downloaden in de appstore (iPhone) en via Google Play (Android). Maak onderdeel uit van dit geweldige initiatief, zet jezelf op de foto en kijk met wie jíj op Roze Maandag hand in hand staat!

Alle geaardheden, maar ook alle culturen en religies hopen we met Roze Maandag hand in hand te zien. عدد القوارير في البولينج Voor meer informatie: www.nederlandhandinhand.nl

Openingsact Roze Maandag 2015

Een 25-jarig bestaan mag groots gevierd worden en daar hoort een spetterende openingsact bij. Dit jaar zal O’G3NE (winnaar van the Voice of Holland 2014) het Roze Maandag feest aftrappen om 13:00 in de Bierhal (naast de kerk bij de nostalgische kermis). De drie zangeressen uit Brabant blazen met hun stemmen iedereen omver en zullen er een groot feest van maken!

Kom naar het Hand-in-Hand Gala

Donderdag 2 juli organiseert Stichting Roze Maandag in samenwerking met Theaters Tilburg het Hand-in-hand Gala. Een feestelijke avond, met artiesten als Sven Ratzke en Shirma Rouse, ter ere van het 25-jarig bestaan van Roze Maandag. Het is meteen een voorproefje op deze bijzondere editie, die drie weken later plaatsvindt tijdens de Tilburgse Kermis. Tijdens de afterparty van het gala proosten we meteen op de start van het gay feest seizoen! Kom dus ook en geniet van het eerste roze feestje van het jaar. Kaarten zijn te koop via www.theaterstilburg.nl.

campagne Roze maandag 2015
campagne Roze maandag 2015
error: Content is protected !!