Nieuw in 2015 – de Tilburgse kermis camping !

Stadscamping wordt Kermiscamping – Tijdens de kermis in Tilburg zal Stadscamping Tilburg 10 dagen lang geopend zijn. Vanaf vrijdag 17 juli zal de stadscamping omgedoopt worden tot kermiscamping, de officiële camping voor kermisbezoekers uit binnen- en buitenland!

De Stadscamping zal in de kermisweek een plek zijn om je even terug te trekken van de hectiek van de kermis. Om heerlijk in je tentje neer te ploffen na een drukke kermisdag. Je vindt op de camping onder meer gratis wifi, er zijn camper plaatsen met elektriciteit en een gratis parkeerplek voor je auto!

Geen zin om ‘s ochtends zelf je ontbijt klaar te maken? ivermectina comp Schuif aan op het camping terras en geniet van een overheerlijk en betaalbaar lokaal ontbijt met koffie of thee. Op de Roze maandag, die dit jaar 25 jaar bestaat, start de dag op de camping al vroeg met een feest. mebendazole and ivermectin

Wil je de hele kermis, 10 dagen lang, je tentje bij de stadscamping opslaan dan betaal je maar €7,00 per persoon per nacht. where to buy ivermectin tablets for humans Kijk op de website Stadscamping van de stadscamping om alles te weten te komen over de camping en reserveer meteen je plaats!

error: Content is protected !!