Eerste twee attracties 2012 kermis Tilburg bekend!

Veel mogelijke toppers onder de inschrijvingen.

De lijst met inschrijvingen was met 575 erg lang, maar de liefhebbers hebben de spreekwoordelijke krenten al uit de pap gevist.
Op de diverse kermisfora worden al druk listjes gemaakt en gespeculeerd over wat waar komt te staan.

De gemeente maakt de lijst op 3 februari bekend en zal ook hier bekend gemaakt worden. Later komt dan ook de definitieve indeling van het kermisterrein.

XLR8 - foto: KMG Nederland

Voorverpachting
Er zijn twee grote attracties die al zeker zijn van een plaatsje.
Op het koningsplein komt de XLR8, een nieuwe snelheidsmolen die binnen een halve ronde tot 60km/u kan optrekken en even zo snel weer kan stoppen, g-krachten gegarandeerd dus.

Bayern Rutsche - foto: ride-index.de

Op de Spoorlaan komt een glijbaan, maar niet zomaar een. Deze reuzenglijbaan uit Duitsland en is maar liefst 20 meter hoog.
Razend populair bij families, maar ook voor diegenen die wel eens willen zien wie het eerst beneden is.

4 gedachten over “Eerste twee attracties 2012 kermis Tilburg bekend!”

  1. ik hoop zelf dat de AIR. TESTSTRECKE. BLACK HOLE. DEVIL ROCK. GEPLAATS WORDEN EN GEISTERSCHLANGE MAG OOK WEL KOMEN IK TWIJFEL ALLEEN TUSSEN COMMANDER & SHAKE & ROLL ( PEACEKEEPER )
    WORD MOEILIJK

    • De Teststrecke kom dit jaar en die 2 attracties hier boven zelf weet ik het ook nog niet. Maar 3 februari staat de attractielijst van de kermis 2012 erop dan kun je zien welke attracties komen. Volgens mij komen dit jaar de Sound machine en de Speed Flip! Alvast veel plezier op de kermis!

Reacties zijn gesloten.