Keert het Variété terug op de Tilburgse Kermis 2012 ?

„Paradox Sideshows“ schrijft in met „Moulin Rouge Show“

Afgelopen maandag, 16-01-2012, vonden de openbare inschrijvingen voor de Tilburgse Kermis 2012 plaats. Ook in dit jaar hebben opnieuw meer dan 500 attracties voor deze kermis ingeschreven. Hieronder ook het traditionele reizende variététheater “Miller’s Moulin Rouge Show” van het showbedrijf “Paradox Sideshows”.

Reeds in het vorig jaar had “Paradox Sideshows” ingeschreven voor de kermis in Tilburg met het klassiek variététheater. De Tilburgse Kermis Commissie wees deze inschrijving vorig jaar echter af. how much ivermectin to give a cat En dat terwijl dit type van traditioneel “kijkvermaak” lange tijd een integraal deel van de kermissen was.


Dominik Schmitz: “Wij proberen het nog eens”

Dominik Schmitz van ‘Paradox Sideshows’:
“Wij proberen het dit jaar nog eens. Onze shows genieten een grote populariteit bij de bezoekers. Veel kermisorganisatoren hebben al erkend dat reizende variététheaters en kijktenten evenzo een deel uitmaken van een goede kermis als draaimolen of spookhuis. can you give a cow too much ivermectin Wij zijn optimistisch dat de Tilburgse Kermis Commissie dat ook eens erkent. can you get ivermectin over the counter in australia

Als een van de laatste reizende variété- en sideshow-company’s in Europa, presenteren ‘Paradox Sideshows’ traditioneel
kijkwerk-attracties en unieke variété-acts, zoals “De vrouw zonder onderlichaam”, “Ilonka, het meisje zonder hoofd” en Voltare, de elektrisch wondermens”.

Vragen en meer informatie:
Press Office Paradox Sideshows
http://www.paradox-show.de

error: Content is protected !!