Eerste publieksknallers Tilburgse kermis bekend

De eerste vijf attracties van de Tilburgse Kermis 2013 zijn bekend. Onder die vijf attracties drie spectaculaire nieuwkomers: The Tower, Commander en de Turbine.

Commander
De Commander komt op het Stadhuisplein. Het is een ‘shake’ die veel wegheeft van attracties als Break Dance en Roll Over. buy ivermectin pour on for chickens Deze Commander is echter de grootste in zijn soort en gedeeltelijk overkapt met een spectaculaire lichtshow. ivermectin cattle malaria va tech

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UU5xN2gSLD4[/youtube]


Turbine
De Turbine zou eigenlijk dit jaar al op de Tilburgse kermis staan, maar kon net niet op tijd worden opgeleverd vanuit de fabriek.
Komende editie krijgt hij een plek op de Paleisring. De Turbine is een roterende zwaaiarm attractie van zeventig meter hoog. De attractie was afgelopen seizoen al wel te zien op onder meer de Eindhovense kermis.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wnRGHSOXtUs[/youtube]

The Tower
The Tower is een 35 meter hoge toren met negen etages die een plek krijgt op de Heuvel. Op elke verdieping gebeurt iets anders.
Deze attractie reist normaliter alleen in Duitsland.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dUwTyzCJP1Y[/youtube]

De overige twee attracties die de gemeente bekend maakt stonden andere jaren ook al op de Tilburgse Kermis. Het gaat om de Diamond Wheel (een reuzenrad) en Mission Space (een zestig meter hoge zweefmolen). ivermectina manipulado é bom

Verpachting
De vijf attracties krijgen voorrang op de verpachting die op maandag 19 november in de Druiventros plaatsvindt. Rond Sinterklaas is de hele opstelling van de Tilburgse kermis bekend.

error: Content is protected !!