Culinaire ontdekkingsreis en bungeejumpen op 50 meter tijdens de Tilburgse Kermis

Tijdens de Roze Maandag, op 24 juli, biedt Bonheur Horeca Groep steeds tot 22 gasten een speciale culinaire ervaring met het pop-up concept “Dinner in the Sky”. Na ruim 10 jaar en bezoeken aan wereldsteden als Parijs, Sydney, Kaapstad, Londen en Las Vegas komt Dinner in the Sky dit jaar voor het eerst naar Nederland! De installatie doet de rest van de week dienst als bungeejump!

Dineren
Dineren op 50 meter hoogte aan een kraan levert de deelnemers prachtige vergezichten op over de kermis, Tilburg en verre regio. Tim Wijdemans, directielid van Bonheur Horeca Groep: ‘Je zit stevig vast in een achtbaanstoel. Iedereen zit naar binnen toe gericht, in het midden is een plek waar het keukenteam zijn werk kan doen. Op Roze Maandag zal de kraan van Dinner in the Sky viermaal op en neer gaan’. مسابقات وجوائز مالية حقيقية 2022 Tussen 14:00 tot 22.00 uur wordt aan de dinertafels een 5-gangen diner bereid door Cuisinier Ralph Blaakenburg van Auberge du Bonheur. اليورو 2024 De prijs is 175 euro (ex BTW). Dinner in the Sky is op de kermis te vinden op de Burgemeester Brokxlaan.

Thrills
Op zaterdag 29 juli fungeert de installatie eerst nog als als podium voor ‘Concert in de Sky’. Op alle resterende kermisdagen kunnen belangstellenden aan een elastiek een sprong wagen: bungee- danwel skyjumpen. De installatie van de Belgische Fun Group krijgt een plek aan de Burgemeester Brokxlaan.

https://www.youtube.com/watch?v=O1d6ekggp8Y

Dinner in the Sky is een idee van het Belgische bedrijf Benji-Fun. Mede door de grote media-aandacht werd dit concept een gigantisch mondiaal succes. Uit dit idee ontstonden onder meer ook de Marriage in the Sky en the Concert in the Sky. Bonheur Horeca Groep exploiteert op dit moment 8 horecabedrijven en bedenkt regelmatig tijdelijke restaurantconcepten op grote hoogte, zoals onlangs in een reuzenrad tijdens Koningsdag.

De kermis in Tilburg start dit jaar op vrijdagmiddag 21 juli en duurt tot zondagavond 30 juli 2017. أفضل موقع مراهنات كرة القدم

error: Content is protected !!

Ontdek meer van Kermis Tilburg | Tilburgse kermis 2024

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder